Ach ta menstruace!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
29.6.13 09:19
@Mokacina1 píše:
Ahoj Holky, já se jdu taky poradit. Jsem z toho všeho celá paf. Nemám měsíčky snad už 4 měsíce. Po porodu jsem si nechala píchnout antikoncepční injekci, jen jednou, ztloustla jsem 13 Kg, který se mě drží a nejdou dolu, měsíčky jsem měla za celou dobu tak 7× (a to už jsem od porodu skoro 2 roky).
Zašla jsem k Dr. chtěla bych druhé dítě, ale to jaksi bez MS nepůjde. Tak mě zkouknul, řekl mi že mám ve vaječnících všude malé kuličky a že to jsou cystičky, do karty napsal že mám polycystické vaječníky a říkal, že mám po té injekci ještě rozhozené hormony a chtěl mi předepsat antikoncepci, tu jsem odmítla, tak já plánuju druhé dítě, mám rozhozený hormony a ještě další hormony do sebe budu cpát? Tak mě poslal domu s tím, že to nějak bude.
Doma kouknu na net co to vlastně znamená ty vaječníky a dočtu se, že je to první známka ženské neplodnosti? Tak to mi hlava nebere, proč to teda nějak neřeší?
Hlavně bych si chtěla nějak srovnat cyklus, doufám, že tím se ze mě odplavý ty přebytečný hormony a pak snad dostanu dolu i ty kila a časem i další miminko.

Mně byl před 7 lety zjištěn syndrom polycystykých vaječníků. Dost jsem se kvůli tomu trápila. Pak najednou nebyl čas na to myslet (stěhovali jsme se zpět do ČR, bydleli jsme v Anglii několik let). No a najednou jsem před třemi lety otěhotněla. Takže asi tak. Vůbec se tím netrap. Léčí se to léky, ale ne operací!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mokacina1
29.6.13 10:10

No v srpnu, jdu na další kontrolu, do té doby snad měsíčky dorazí a doktora se na všechno zeptám a budu chtít aby to nějak řešil.
Jsem naštvaná, protože mi řekl, že v podstatě o nic nejde a pak se dočtu tohle! No pak budu moudřejší!!!

• Citovat
  • Upravit
2853
29.6.13 16:34
@Mata132 píše:
Zkuste sarapis mensis. Né jen že se mi srovnala krásně menstruace na pravidelných 28 dní, ale ještě ani nevím, že přichází nebo že ji zrovna mám.

tzn. že by tento přípravek měl zabírat i na veškeré neduhy a bolesti, co s menstuací každý měsíc přicházejí?
Ten přípravek bereš pořád vkuse, jako např. HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.6.13 18:56

@mismurka
Ano, bere se vkuse, bez přestávek. Sice finančně možná pro někoho drahé. Ale zmizely mi před menstruací strašné únavy a špinění, které jsem měla hned po ovulaci až do menstruace, se zmírnilo jen na 3 dny před menstruací. Takže za mne určitě doručuji, alespoň zkusit na 3 měsíce určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.6.13 19:04

Já bych zkusila ten kontryhel, pak teprve léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
29.6.13 21:13

@Myrha to není ale lék, je to doplněk stravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.6.13 21:34
@xsaleen píše:
@Myrha to není ale lék, je to doplněk stravy

Přesně tak. Hlavně Sarapis obsahuje také mateří kašičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.6.13 21:39

Já to psala jako obecnou reakci, nejdřív kontryhel (ten pomohl mě osobně po potratu) nebo jiné přírodní věci. Pak teprve „léky“/hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí