Poševní plastika

27.6.13 10:46

poševní plastika

Ahoj holky,
najde se tu někdo po plastice poševní? Jsem cca 16 let od prvního porodu a v minulosti jsem nějaké gynekol. operace absolvovala, ale tohle je trochu jine. Minulý týden jsem byla v Praze u dr. Píchy v Gyncentru. Dělali mi plastiku - lyze vazivových strun v oblasti stěny, vchodu a klenby poševní. Další mimi už neplánujeme. Není tu někdo po podobném zákroku? JaK DLOUHO SE HOJÍ, BOLÍ, CO JSTE DĚLALI? Díky za každou radu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
terkaaaaaa
27.6.13 12:46

Já se na plastiku teprve chystám. Byla jsem v úterý v Podolí, ale tam mi řekli, že zkusíme nejprve rehabilitaci magnety a až případně plastiku, tak jsem byla docela zklamaná. Mám po porodu pořád ještě pěkné bolesti, takže jsem očekávala, že mi tu plastiku hned udělají. Musela jste v Gyncentru za operaci platit? Pokud ano, kolik? Vyčetla jsem si že na hojení po plastice jsou dobré sedací koupele z dubové kůry a nebo hypermanganu. Víc Vám bohužel neporadím.
Přeji brzké zotavení.

• Citovat
  • Upravit
28.6.13 15:06

Platila jsem za prvni den 500,– za pokoj, bhž tam „normální“ pokoje nemají, jen nadstandardy a 500+100 regulační popl. je nejmenší. Za plastiku jsem neplatila nic. Doktor solidní, uznal, že nejde o kosmetiku ale zdrav. Jinak, můžu říct, že nebylo nač si stěžovat - slušné zacházení, příjemné sestry, doktoři - po téhle stráce spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terkaaaaaa
9.7.13 13:18

Jak se hojíte, ještě to bolí? Já se chystám zítra na konzultaci
k Mudr. Píchovi, tak jsem zvědavá, jestli bude mít stejný názor, jako
v Podolí.

• Citovat
  • Upravit
elabeta
25.7.13 16:01
@Galagala099 píše:
Platila jsem za prvni den 500,– za pokoj, bhž tam „normální“ pokoje nemají, jen nadstandardy a 500+100 regulační popl. je nejmenší. Za plastiku jsem neplatila nic. Doktor solidní, uznal, že nejde o kosmetiku ale zdrav. Jinak, můžu říct, že nebylo nač si stěžovat - slušné zacházení, příjemné sestry, doktoři - po téhle stráce spokojenost.

Normální pokoje tam mají, ale musíte si o něj požádat.
V GynCentru jsem byla na kyretáži kdy jdete druhý den domů a to jsem platila také
500,– + 100,– byl to nadstandard, následně jsem absolvovala hysterektomii a předem
jsem se domluvila, ze chci normální pokoj, jelikož hospitalizace je delší, tak abych tolik neplatila.
Takže jen za poplatek 100,–.Samozřejmě pokoj není vybaven TV, DVD, postele normální ne polohovací,
ale jinak příjemný.
Veškerý personál velice milý, ochotný, vstřícný.

• Citovat
  • Upravit
2.8.13 08:05

Poševní plastika

Aha, tak to jsem nevěděla. Nikdo mi to nenabídnul, doktor mluvil jen o tom, že ubytování je hotelového typu. Kdybych to věděla, jistě bych šla na standard. Můžu se zeptat, ve které částiu jsou ty standardní pokoje? Jinak plastika se hojí, ale pomalu, řekla bych, že je to lepší, ale pořád mám kapičky na bolesti. FDoktor říkal, že s úplným vylepšením nemůžu prý počítat, ale se zlepšením ano.Tak snad se tomu dá věřit. A jak Vy? Musela jsem se znova registrovat, zapomněla jsem heslo. Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.8.17 21:25

@Lirenne099 Jak se cítíte teď pár let po operaci? Čeká mě to také. Díky za zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí