Konizace a následné problémy

26.6.13 12:46

Konizace a následné problémy

Ahoj holky, nedávno jsem byla kvůli opakovaným blbým výsledkům z cytologie poslána na biopsii kdy mě pan doktor rovnou provedl zákrok pomocí LEEP(LLETZ),měla jsem akorát menší problémy po zákroku pár dní ale potom to už ustávalo, tedka jsem dva týdny po zákroku a začla jsem mít mírný tlak v podbřišku není to nic hrozného ale do toho mě začali opět svědit genitálie mám je i zarudlé :-((cca stejné komplikace jsem měla před měsícem a něco než jsem šla na zákrok, přitom co jsem četla papír co jsem měla k paní doktorce co došlo z laboratoře tak jsem měla pochvu bez zánětu :nevim: ) používala jsem canesten ale teďka nevím jestli můžu si koupit i nějaké tablety na záněty nebo ne po tom zákroku, a navíc mám teďka pořád takový vodnatý až žlutý výtok což je prý po tomto zákroku normální..měl nějaká z vás takové problémy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
929
26.6.13 13:43

@martina1919 být tebou tak zavolám doktorovi a objednám se co nejdříve na kontrolu, aby to nebyl nějaký zánět. Mě se po konizaci v té ráně nějaký zánět udělal a musela jsem brát antibiotika a doma jsem byla něco přes měsíc ( myslím měsíc od operace ne od zjištění zánětu). U mě to probíhalo tak, že jsem vcelku dost krvácela a dost mě bolel podbřišek a na kontrole dr zjistil že čípek je v zánětu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
25.8.13 19:33

Ahoj…Koukám že se tu moc nepovídalo. Je tu nějaká žena které vyšla blbě Histologie po Konizaci děl. čípku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
25.8.13 19:47

@Petra2829 ano mě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
25.8.13 19:50

@ševelka kuva… můžeš napsat víc třeba to zpráv? Mně to teda čeká, konizace, ale měla jsem zánět a jak zavádím tak nahmatám čípek a prostě je na něm boulička na jedné straně a na druhé jako by taky divnej.tak mám strach nepopírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
25.8.13 19:50

@ševelka :hug: a neplakej veverko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie