Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím maminky, těhulky ![]()
chtěla bych se zeptat jestli má někdo stejné zkušenosti, nebo nějakou radu na únavu při ovulaci? To že jsem pár dní kolem ovulace nepoužitelná a bolí mě pekelně podbříšek na to jsem si už tak nějak zvykla, pomohl dost i gynex. Ale nějak se nemůžu poprat s naprostou únavou kolem ovulace
tak od půlky cyklu do MS jsem totálně unavená (už jsem si kolikrát myslela jestli nejsem těhotná pže to jsem byla takle unavená), že si mnohdy musím jít i po obědě třeba na chvilku lehnout
Mátě někdo podobnou zkušnost? MS mám pravidelnou snad zdrav. problémy nemám, koncem prázdnin mám jít na preventivku k dr. zeptám se ho na to jen mě napadlo jestli to někdo taky řeší. Asi by se to s HA srovnalo ale prášky brát nechci. děkuji za jakoukoli zkušenosti ![]()
Poslední dobou to mám podobné, po ovu děsná únava a nechuť cokoli dělat, jsem i protivná. Poslední dva cykly mě ještě začaly bolet pekelně prsa, takže s podprdou chodím i spát
dva dni před ms to přejde, ale to jsem zas příjemná jak osina v pozadí.. pro mě je ms pomálu vysvobození
@xsaleen tak to jsme na tom stejně
moc nechápu proč to má tak dramatický průběh
HA brát nechci a představa že bych todle měla mít do přehcodu mě děsí ![]()
Já na tohle taky netrpěla, do porodu jsem nevěděla, co je to ovulace, po porodu jí cítím, a celích 14 do ms mě bolí břicho, a je pravda, že poslední 3 cykly se to zhoršuje, bohužel lék na to neznám, taky antinu neberu, snažíme se o prcka, a i kdyby ne, tak jí ze zdravotních důvodů stejně nemůžu..
Asi se budeš muset poradit s dr… a docela by mě i zajímalo, co Ti poradí.. protože tohle mít pořád je asi celkem na budku