Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na gynekologii jsou na toto zvyklí a vytahují i úplně jiné věci, než je obyčejný tampon ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky o víkendu se mi stala pěkná prekérka, v pátek jsme slavili trochu(dost popili)a jak jsme byli rozjuchaný večer jsme do toho pořádně zabušili. Jenže mám ms a měla jsem tampon, ráno jsem měla pěkný okno, takže vůbec nevím jestli jsem ten tampon před akcí vyndala nebo neRáno jsem měla vložku, ale fakt si nejsem jistá. Stalo se vám to někdy? Ráno jsem teda pátrala, měla jsem tam ruku skoro až po zápěstí
ale nic jsem nenašla, je možný aby ten tampon zajel tak hluboko? Stalo se to v pátek, myslím že kdyby tam zůstal, už by mi bylo nějak blbě
No co vám budu povídat, na gyndu se mi dvakrát nechce
![]()
No když jsi ho nenašla, tak tam asi není. Jako kam by se podle tebe schoval?
Od pátku už bys ten tampon cítila i po čuchu ![]()
Známé se to jednou stalo, tak šla na gyndu, ale nic tam nebylo… řekla bych, že bys to už našla a asi by ti už bylo i zle, ale nevím, jestli kdyby šlo o mě, věřila bych si a nešla bych…
@Anonymní píše:
Ahoj holky o víkendu se mi stala pěkná prekérka, v pátek jsme slavili trochu(dost popili)a jak jsme byli rozjuchaný večer jsme do toho pořádně zabušili. Jenže mám ms a měla jsem tampon, ráno jsem měla pěkný okno, takže vůbec nevím jestli jsem ten tampon před akcí vyndala nebo neRáno jsem měla vložku, ale fakt si nejsem jistá. Stalo se vám to někdy? Ráno jsem teda pátrala, měla jsem tam ruku skoro až po zápěstí
ale nic jsem nenašla, je možný aby ten tampon zajel tak hluboko? Stalo se to v pátek, myslím že kdyby tam zůstal, už by mi bylo nějak blbě
![]()
Tak běž na gyndu jako na normální prohlídku, řekni že tě trochu bolí břicho a uvidíš co doktor na to. udělá ti vyšetření a když nic neobjeví tak fajn
a když jo, vytáhne a je to…nemusíš nic vysvětlovat
@Anonymní píše:
Třeba ti ho vrámci předehry vytáhl zubama, zeptej se ho
VAU
to doufám že až tak ostrý to nebylo ![]()
zakl.
@Anonymní píše:
Třeba ti ho vrámci předehry vytáhl zubama, zeptej se ho
On si s toho pamatuje to samé co já ![]()
Bůh, ví, kdes ho ztratila
Když tam není k nalezení, určitě tam není. ![]()
@PetiteFillette píše:
Hele taková diskuze už tu jednou byla ne?
A našli, moji rádcové našli? ![]()
Ahoj holky o víkendu se mi stala pěkná prekérka, v pátek jsme slavili trochu(dost popili)a jak jsme byli rozjuchaný večer jsme do toho pořádně zabušili. Jenže mám ms a měla jsem tampon, ráno jsem měla pěkný okno, takže vůbec nevím jestli jsem ten tampon před akcí vyndala nebo ne
Ráno jsem měla vložku, ale fakt si nejsem jistá. Stalo se vám to někdy? Ráno jsem teda pátrala, měla jsem tam ruku skoro až po zápěstí