Alkohol, ms a tampon

Anonymní
24.6.13 14:22

Alkohol,ms a tampon

Ahoj holky o víkendu se mi stala pěkná prekérka, v pátek jsme slavili trochu(dost popili)a jak jsme byli rozjuchaný večer jsme do toho pořádně zabušili. Jenže mám ms a měla jsem tampon, ráno jsem měla pěkný okno, takže vůbec nevím jestli jsem ten tampon před akcí vyndala nebo ne :? Ráno jsem měla vložku, ale fakt si nejsem jistá. Stalo se vám to někdy? Ráno jsem teda pátrala, měla jsem tam ruku skoro až po zápěstí :oops: ale nic jsem nenašla, je možný aby ten tampon zajel tak hluboko? Stalo se to v pátek, myslím že kdyby tam zůstal, už by mi bylo nějak blbě :nevim: No co vám budu povídat, na gyndu se mi dvakrát nechce :? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
24.6.13 14:26

Na gynekologii jsou na toto zvyklí a vytahují i úplně jiné věci, než je obyčejný tampon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.6.13 14:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky o víkendu se mi stala pěkná prekérka, v pátek jsme slavili trochu(dost popili)a jak jsme byli rozjuchaný večer jsme do toho pořádně zabušili. Jenže mám ms a měla jsem tampon, ráno jsem měla pěkný okno, takže vůbec nevím jestli jsem ten tampon před akcí vyndala nebo ne :? Ráno jsem měla vložku, ale fakt si nejsem jistá. Stalo se vám to někdy? Ráno jsem teda pátrala, měla jsem tam ruku skoro až po zápěstí :oops: ale nic jsem nenašla, je možný aby ten tampon zajel tak hluboko? Stalo se to v pátek, myslím že kdyby tam zůstal, už by mi bylo nějak blbě :nevim: No co vám budu povídat, na gyndu se mi dvakrát nechce :? :oops:

No když jsi ho nenašla, tak tam asi není. Jako kam by se podle tebe schoval? :mrgreen: Od pátku už bys ten tampon cítila i po čuchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.6.13 14:28

Známé se to jednou stalo, tak šla na gyndu, ale nic tam nebylo… řekla bych, že bys to už našla a asi by ti už bylo i zle, ale nevím, jestli kdyby šlo o mě, věřila bych si a nešla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
24.6.13 14:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky o víkendu se mi stala pěkná prekérka, v pátek jsme slavili trochu(dost popili)a jak jsme byli rozjuchaný večer jsme do toho pořádně zabušili. Jenže mám ms a měla jsem tampon, ráno jsem měla pěkný okno, takže vůbec nevím jestli jsem ten tampon před akcí vyndala nebo ne :? Ráno jsem měla vložku, ale fakt si nejsem jistá. Stalo se vám to někdy? Ráno jsem teda pátrala, měla jsem tam ruku skoro až po zápěstí :oops: ale nic jsem nenašla, je možný aby ten tampon zajel tak hluboko? Stalo se to v pátek, myslím že kdyby tam zůstal, už by mi bylo nějak blbě :nevim: No co vám budu povídat, na gyndu se mi dvakrát nechce :? :oops:

Tak běž na gyndu jako na normální prohlídku, řekni že tě trochu bolí břicho a uvidíš co doktor na to. udělá ti vyšetření a když nic neobjeví tak fajn :) a když jo, vytáhne a je to…nemusíš nic vysvětlovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.13 14:30

Třeba ti ho vrámci předehry vytáhl zubama, zeptej se ho :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.13 14:32
@Anonymní píše:
Třeba ti ho vrámci předehry vytáhl zubama, zeptej se ho :lol:

VAU :poblion: to doufám že až tak ostrý to nebylo 8o
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.13 14:33
@Anonymní píše:
Třeba ti ho vrámci předehry vytáhl zubama, zeptej se ho :lol:

On si s toho pamatuje to samé co já :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15113
24.6.13 14:56

Bůh, ví, kdes ho ztratila ;) Když tam není k nalezení, určitě tam není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
24.6.13 15:00

Koukni se do koše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.6.13 15:07

Třeba ti někde omylem vypadl