Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Heduš? Dlouho ses neozvala, už se mi stýskalo.
Ale stejně tohle musí být strašný život, pořád ve strachu, který se nesnaží zvládat
Zaměř se na to, co máš na krku, tam je problém…
Pořiď si apple watch, novější měří i ekg
můžeš měřit, když se ti něco nebude zdát a kdyby tam byl nějaký velký problém, hodinky tě upozorní ![]()
Myslela jsem, že Heduš dostala definitivní zakaz zakladat jakékoliv další nicky, že admin psal, že je to troll.
Víte vůbec jak hnusný to je? Bušení přeskakování srdce bolest na hrudi? A jo vlastně to je zase ta psychika, tak že bych si stoupla ad nebo se zašla poradit na psychoterapii?
bože…
Je no, Když si to přiznáš, tak ti bude líp.
Pojďme se domluvit, že už na ni vůbec nebudeme reagovat, o to jí jde, je to blázen, co stojí o jakoukoli pozornost, nebudeme to furt přiživovat. ![]()
Ahoj trpím na extrasystoly u kardiologa jsem byla cca před 4 lety možná 3my, poslední dobou je mám skoro celý den, občas mě z toho bolí i levá lopatka, vyšetření bylo tenkrát v pořádku ale už jsem z toho zoufalá a mám strach že mám něco se srdcem obdni mi řekla že to je že stresu což jsem ve středu uzkostina paniky ale ty už eliminuji cítím se líp až na ty arytmie mám z toho strach no