Ach ty opruzeniny

Máte zkušenost s Bepanthen Krém?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1998
3.8.12 13:48

Jinak kdyz je vzhuru a jsme doma, je nahata, v kocare ji obcas jen rozepnu plnu a necham pod ni, aby taky vetrala..pod ni davam igelit, na to deku a kdyz to pocura, jen vymenim igelit a decku a jedeme dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
3.8.12 13:48

Určitě Imazol-krémpasta, natřít opruzeninu nabílo :mrgreen: a za dva dny máš vymalováno. Jinak po použití vlhčených ubrousků opláchnout pokožku ještě čistou vodou, otřít a chvíli povětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.8.12 13:50

U nás zabírá Intimiss od Hadka. Je čistě přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.8.12 13:55

Větrat, omývat jen vodou. Pokud větráte, tak nemazat, to až před zabalením. Používat jen osvědčený krém, každé dítě v tomhle snáší něco jiného.

Syn třeba jen míchanou rybilku (ne tu kupovanou) a když se to uklidnilo, na doléčení lněný krém. V nejhorším Imazol. Navíc nesnášel 99% jednorázovek. Dcera mohla mít cokolivek se zinkem, jen jednou jsme nakonec museli dát Imazol. Nejmladší si vystačila od narození s tou pidi reklamní piksličkou Sudokrému :nevim: S krémem je to prostě kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
3.8.12 14:00

Tak pliny mame stejne a objevilo se to prave az po sudocremu, takze jdem asi zpet na ten bepanthen…no uvidime snad se to zlepsi :roll: zatim vetrame, vetrame, vetrame ;) Moc vsem dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.8.12 14:14

@alsem Určitě zlepší, akorát holt teď je i dost vedro, takže se prckové potí. Na druhou stranu díky tomu můžou zase zůstat s nahatým zadkem skoro celý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
3.8.12 14:16

Sudocream jsem zkusila párkrát a udělal ne opruzeninu, ale takový červený flek, vypadalo to děsně, prostě malému nesednul. přešla jsem zpátky na bepanthem, ale chvíli trvalo, než to zmizlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
3.8.12 14:19

Ona to ma vlastne cele cervene mezi pulkami s bilymi, jsou to takove male vridky, ktere by meli kazdou chvili prasknout, hnisat :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.8.12 14:20

Dala bych Imazol, jestli to má v takovém stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.8.12 14:21

Já už byla teď tak zoufala, opravdu jsem nevěděla jak malýmu pomoct, takže jsem před spaním vykoupala, nahřála jsem tubičku framykoinu a slabě mu to na noc namazala a super :palec: a přes den tu lítal bez pleny a jsme za vodou. :dance: :dance: Přeji ať to brzo vyléčíte je to strašný pro ty prďolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
3.8.12 14:40

@Mauzik2 mam na něj úplně stejný názor, malej se oprudil a sudocrem vůbec nezabíral, spíš naopak, ještě že jsem ho nekupovala, měla jsem vzorek z kufříku z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
3.8.12 14:43
@peťulís píše:
@Mauzik2 mam na něj úplně stejný názor, malej se oprudil a sudocrem vůbec nezabíral, spíš naopak, ještě že jsem ho nekupovala, měla jsem vzorek z kufříku z porodnice

taky jsem mela ten vzorek a nejdriv vyzkousela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
3.8.12 14:46

Hodně větrat, je malinkej, tak není problém ho nechat rozbaleného na podložce, je i teplo. Vrátila bych se zpátky k bepanthenu. Na otírání bych vynechala vlhčené ubrousky a omývala čistou vodou. Když budeš dávat plenku, nechat pořádně oschnout. Brzo by měl být klid ;) Pokud ne, doporučuju Imazol pastu, třeba jen na noc, kdy je dítě v plence nejdéle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.8.12 14:48

@alsem jestli se dělají vřídky, tak bych použila ten imazol krém pastu - 2 x denně namazat a za chvilku to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.8.12 14:54

@alsem Tak to už na ten Imazol je a pokud to do tří dnů nezačne mizet, tak k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí