AD Citalon a kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.10.12 09:50

AD Citalon a kojení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s braním AD Citalonu a kojením. Psychiatrička mi Citalon předepsala na úzkosti, mám užívat půlku večer po posledním kojení. Já mám, ale dilema, protože, v době, kdy mi jej dr. předepsala měla dcerka intervaly v noci na kojení delší - cca 3-4 hod. a teď se budí co dvě hodiny, tak jsem jej zatím neužila, lékarnice se na mě taky moc netvářila, když mi jej vydávala a já ji řekla, že kojím…Myslíte, že může mít Citalon negativní vliv na dcerku nebo byste jej vzali? A celkově nemáte někdo zkušenosti s výsledky léčby úzkosti po užití tohoto léku, případně vedlejší účinky? Děkuji moc za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
9.1.13 10:10

Ahojky, nevím jestli ti už někdo odepísal, koukám že je to starší diskuze. mám za to že ten lék je stejný jako cipralex vid? Já jsem ho brala v těhu a před porodem vysadila a muj psychiatr říkal že se to při kojení nemá brát. Ale každý říká něco jiného, zkus se domluvit s tvou doktorkou na jiný antidepresivum, četla jsem že se jiné muže. A na co se léčíš? Já právě tak nějak s uzkostmi bojuji tak se zeptám, neznáš nějaké přírodní antidepresíva, které se mohou brát při kojení nebo něco? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Angína
25.2.13 23:26

Ahoj, brala jsem Zoloft na deprese i v těhotenství, doktorka mně řekla, že tento lék nevadí a brala jsem minimální dávku 25mg, dále pokračuji i při kojení, ale to si občas při tom fofru s dítětem zapomenu vzít, takže je to ještě míň. Dcerce je 5 měsíců a je to šikovné mimčo. Bohužel mně Mudr. nedokázala říct, zda kojit nebo nekojit, nejsou na to žádné studie a názory lékařů se různí. Takže musím doufat, že je menší zlo brát menší dávku léku a být v pohodě, než být matkou sesypanou na hromadě, neschopnou postarat se o dítě.

• Citovat
  • Upravit
Angína
6.3.13 07:15

Ale trápí mně, že beru AD při kojení, mám strach, aby to na naší holčičce nenechalo nějaké následky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat