Adamex Barletta vs. Junama Impulse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
7.11.16 18:31

Adamex Barletta vs. Junama Impulse

Libi se mi oba kocarky a nevim pro ktery se rozhodnout. Nejaka pro a proti temto dvoum kocarkum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1062
7.11.16 19:08

Ahoj, pevni kocarek neznam, ale mam doma Junamu :) jezdim s ni pul roku, hluboka korba fajn, velka, polohovani zadicek - pro blinkajici miminko super :) v cene je sitka i plastenka, obe sedi krasne, jen mi osobne trochu vadi suchy zipy u korbicky zboku… prave na pridelani sitky a nebo takovyho toho deklu nahore :) podvozek je skvele odpruzenej, jezdime po poli, kocicich hlavach a bezva…
Jinak malou uz jsme prehodili do sportaku a ten je pro me mnohem lepsi nez korba… v korbe jde striska max do uhlu 90 stupnu a jeste pri sklapeni musis z obou stran mackat cudliky… u sportaku strisku stahujes jen jednou rukou a jeste jde stahnout fakt hodne nizko, coz si nemuzu vynachvalit… nanoznik na sportaku taky bezva, sedi na nej pekne i ta plastenka (sitka uz ne) :) polohovani sportaku taky super, jde uplne do lehu a zveda se jednoduse :) no jinak celkove proste jezdi krasne, jsem s nim spokojena :) jen teda uloznej prostor nic moc… kdyztak se klidne ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
7.11.16 19:15

Ted koukam na ten druhej kocarek a v provedeni jsou s junamou uplne stejni :mrgreen: mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.11.16 19:21

Junama je luxusnější Tako a bohužel většina jejich kočárků podědila malé sportovní sedačky a je krapet těžší. Ale nemá střechu naraženou až na sedačku, takže vydrží a záleží jen na tom, jak je dítě zvyklé spát.

Barletta taky nemá nijak extra velkou sportovní sedačku, plus si holky stěžovaly na pásy. Akorát není tak těžká.

U obou budeš spokojená, když budeš jezdit s hlubokou korbou. Pak to dost záleží na okolnostech. Osobně, kdybych musela, bych šla i přes váhu do Junama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.11.16 20:27

Je to strasne tezky s kocarkáa, vim ze to je na stejno, ale o to tezsi rozhodovani mi prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 20:28

My máme už doma koupený Adamex Barletta, jen zatím nejezdíme, takže vám neporadím. Ale byla to láska na první pohled. :lol: Mě se líbí hlavně to odpružení, bydlíme na vesnici a silnice tu vypadají jako polní cesty, tak snad se osvědčí. Jen jsem teda četla negativní reakce co se týče uchycení korby, i sporťáku. Prý se to jakoby uvolní, nebo jak to mám napsat. Ale ptala jsem se na to přímo v prodejně a bylo mi řečeno, že s tím zatím nikdo problém neměl. Hlavně jak jsem koukala tak to mají dneska všechny kočárky z 90% stejně. Tak nevím, snad problém nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.11.16 12:01

Ahoj, my máme Junama Impulse colors v šedo-tyrkysové barvě. S kočárkem jezdíme 5 měsíců a musím říct, že jsme velice spokojeni. Kočárek je stabilní, krásně odpružený a lehce ovladatelný. Jezdíme s ním jak ve městě tak na výlety do přírody. Ke kočárku jsme dostali také vybavenou tašku se stojánkem na pití, pláštěnkou, síťkou, podložkou a kšíry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.11.16 13:42

Dekuji za reakci, je to strasne tezke vybrat ten pravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.11.16 13:55

Jasně, taky jsme dlouho vybírali. My jsme s Junamou moc spokojeni, takže rozhodnutí vůbec nelitujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.12.16 15:23

@Marsy30 já mám Junamu přes dva roky a za mě 100% spokojenost. Mám jí v eko kůži a údržba bez starosti, stačí vzít hadřík a umýt. V korbičce byla malá až do 9 měsíců, pak jsme přešli na sporťák. Sporťák je taky prostorný a malá se vleze i s fusakem. Kočárek je nejen praktický ale má i super design, který nám každý chválí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.16 13:32

@danatumova zatím jezdíme v korbičce. Co říkáš na sporťáček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.1.17 13:29

@maki01 Sporťáček je moc fajn, jsem spokojena. Je prostorný, dá se otočit v obou směrech a jde dát do úplného sedu i lehu. Moc si chválím i madýlko, které se dá sundat buď úplně nebo jen na jednu stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.1.17 11:47

Budu prodavat Junamu, kdyby mel nekdo zajem :) do 21.12.2017 v zaruce, bez vad, jen klasicke oderky z bezneho pouzivani… dvojkombinace ve verzi len v bezove barve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.1.17 10:10

@danatumova super děkuji za odpověď, potěšila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.1.17 10:51

@maki01 není vůbec zač, ráda poradím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí