Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Libi se mi oba kocarky a nevim pro ktery se rozhodnout. Nejaka pro a proti temto dvoum kocarkum?
Ahoj, pevni kocarek neznam, ale mam doma Junamu
jezdim s ni pul roku, hluboka korba fajn, velka, polohovani zadicek - pro blinkajici miminko super
v cene je sitka i plastenka, obe sedi krasne, jen mi osobne trochu vadi suchy zipy u korbicky zboku… prave na pridelani sitky a nebo takovyho toho deklu nahore
podvozek je skvele odpruzenej, jezdime po poli, kocicich hlavach a bezva…
Jinak malou uz jsme prehodili do sportaku a ten je pro me mnohem lepsi nez korba… v korbe jde striska max do uhlu 90 stupnu a jeste pri sklapeni musis z obou stran mackat cudliky… u sportaku strisku stahujes jen jednou rukou a jeste jde stahnout fakt hodne nizko, coz si nemuzu vynachvalit… nanoznik na sportaku taky bezva, sedi na nej pekne i ta plastenka (sitka uz ne)
polohovani sportaku taky super, jde uplne do lehu a zveda se jednoduse
no jinak celkove proste jezdi krasne, jsem s nim spokojena
jen teda uloznej prostor nic moc… kdyztak se klidne ptej ![]()
Ted koukam na ten druhej kocarek a v provedeni jsou s junamou uplne stejni
mazec ![]()
Junama je luxusnější Tako a bohužel většina jejich kočárků podědila malé sportovní sedačky a je krapet těžší. Ale nemá střechu naraženou až na sedačku, takže vydrží a záleží jen na tom, jak je dítě zvyklé spát.
Barletta taky nemá nijak extra velkou sportovní sedačku, plus si holky stěžovaly na pásy. Akorát není tak těžká.
U obou budeš spokojená, když budeš jezdit s hlubokou korbou. Pak to dost záleží na okolnostech. Osobně, kdybych musela, bych šla i přes váhu do Junama.
Je to strasne tezky s kocarkáa, vim ze to je na stejno, ale o to tezsi rozhodovani mi prijde
My máme už doma koupený Adamex Barletta, jen zatím nejezdíme, takže vám neporadím. Ale byla to láska na první pohled.
Mě se líbí hlavně to odpružení, bydlíme na vesnici a silnice tu vypadají jako polní cesty, tak snad se osvědčí. Jen jsem teda četla negativní reakce co se týče uchycení korby, i sporťáku. Prý se to jakoby uvolní, nebo jak to mám napsat. Ale ptala jsem se na to přímo v prodejně a bylo mi řečeno, že s tím zatím nikdo problém neměl. Hlavně jak jsem koukala tak to mají dneska všechny kočárky z 90% stejně. Tak nevím, snad problém nebude. ![]()
Ahoj, my máme Junama Impulse colors v šedo-tyrkysové barvě. S kočárkem jezdíme 5 měsíců a musím říct, že jsme velice spokojeni. Kočárek je stabilní, krásně odpružený a lehce ovladatelný. Jezdíme s ním jak ve městě tak na výlety do přírody. Ke kočárku jsme dostali také vybavenou tašku se stojánkem na pití, pláštěnkou, síťkou, podložkou a kšíry ![]()
Jasně, taky jsme dlouho vybírali. My jsme s Junamou moc spokojeni, takže rozhodnutí vůbec nelitujeme ![]()
@Marsy30 já mám Junamu přes dva roky a za mě 100% spokojenost. Mám jí v eko kůži a údržba bez starosti, stačí vzít hadřík a umýt. V korbičce byla malá až do 9 měsíců, pak jsme přešli na sporťák. Sporťák je taky prostorný a malá se vleze i s fusakem. Kočárek je nejen praktický ale má i super design, který nám každý chválí ![]()
@danatumova zatím jezdíme v korbičce. Co říkáš na sporťáček?
@maki01 Sporťáček je moc fajn, jsem spokojena. Je prostorný, dá se otočit v obou směrech a jde dát do úplného sedu i lehu. Moc si chválím i madýlko, které se dá sundat buď úplně nebo jen na jednu stranu.
Budu prodavat Junamu, kdyby mel nekdo zajem
do 21.12.2017 v zaruce, bez vad, jen klasicke oderky z bezneho pouzivani… dvojkombinace ve verzi len v bezove barve ![]()