Adamex nebo Bebello

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
8.9.22 15:56

Adamex nebo Bebello

Ahoj, rozhoduji se mezi těmito kočárky, máte některá zlušenost?:) líbí se mi koženkové verze co si o nich myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
8.9.22 16:10

O kožence? Měli jsme gauč z koženky. Začal se ošklivé loupat a trhat. Taky se to má ošetřovat. Je to hezky, nepromokavý. Asi bych přemýšlela nad tím, kam s tím kočárem budu chodit, jak často a taky kde bude. Často se stává, že jsou u chodníku keře, stromky. Taky výtahy, dveře. Aby se tak ta koženka neponičila. Adamec se mi líbil taky. Kamadka měla a běží ho dala pryč. Špatně se ji skládal a zabíral místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
8.9.22 16:15

Koženka je nepraktická. Je tu možnost, že ti to vydrží na jedno dítě, než se to oloupe, ale moc bych na to nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
8.9.22 17:17

Ani s jednou značkou nemam zkušenost, ale koženkový kočárek mám od Bebetto a sem spokojená, aktuálně s nim jezdím tři roky (prakticky v kuse, měl ho syn od narození a teď v něm přes půl roku jezdí ještě dcera) a je pořád jak nový. Mě ta koženka teda hrozně vyhovuje v tom, že je to omyvatelné, nepromokavé (když není vyloženě průtrž není potřeba ani pláštěnka), loupat se to nikde neloupe a to s tím jezdím různé terény, v létě, v zimě, nijak extra to neošetřuju, max to otru vlhcenym ubrouskem, když je to někde umazané :D takže za mě velká výhoda, proti latkovemu kočáru, co jsem měla na nejstaršího syna a musela ho pořád prát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.9.22 17:27

@Kriss Tina Ano myslela jsem Babetto🤦🏼‍♀️ Špatně jsem napsala písmenka :D děkuji, to jsem potřebovala slyšet, je mi jasné že každému vyhovuje něco jiného, ale bála jsem se toho praskání kůže, jsem ráda že drží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
8.9.22 17:51

@Mar07 jo ani sem tomu nevěřila, že vydrží až tolik :D akorát už je teda v provozu přes ty 3 roky a začíná se malinko loupat madlo, kde to já držím, ale na to se dají kdyžtak koupit návleky a je to jen trochu, bez důkladného zkoumání to ani člověk nepozna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí