Adina nebo Madlen

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
19.2.23 09:40

Adina nebo Madlen

Ahoj, které jméno se vám pro holčičku líbí více? :)

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.2.23 09:50

Chybí ti tam varianta - vybereme něco s čím to nebohé dítě bude spokojené a nebude se chtít přejmenovat hned den po 18. narozeninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
19.2.23 09:53
@Ou píše:
Chybí ti tam varianta - vybereme něco s čím to nebohé dítě bude spokojené a nebude se chtít přejmenovat hned den po 18. narozeninách.

No, to je trochu přehnané. Obě jména jsou hezká, nicméně Madlen budou všichni říkat " Madleno" a zakladatelka sem pak bude psát, že jsou Češi burani a nevědí, že její dcera je Madlen… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
19.2.23 09:54

„Madlén, potřebuji okamžitě mluvit s Madlén.“ :mrgreen:
Nechcete jí dát tedy alespoň variantu Madeleine?

• Citovat
  • Upravit
11
19.2.23 09:56
@Ou píše:

Ou Ou, vy jste se asi dnes špatně vyspala. To mě mrzí, snad bude Vaše zítřejší ráno o něco lepší. Budu na Vás myslet. Dejte si kafíčko, je neděle. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
19.2.23 09:58

Adiny znám teď tři😃 malé holcicky to všechno jsou. Madlen je divne, je to jako Magdalena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.2.23 10:01
@Semtex píše:
Adiny znám teď tři😃 malé holcicky to všechno jsou. Madlen je divne, je to jako Magdalena.

Adina je uz nejakou dobu celkem frekventovane jmeno a myslim, ze i pekne. U Madlen bych volila verzi Madeleine a pripoustim, ze v ceskem prostredi i dost zvazovala.

• Citovat
  • Upravit
8651
19.2.23 10:01

Asi ani jedno… u Adiny mi vadí výslovnost. Adyna je blbost a Adina je zvláštní, nejsem u cizích jmen zvyklá na ď..prostě to jmeno pro mě není libozvucny. Byť třeba osloveni Ady, Adi je hezky. A z Madlen by byla Magdalena, tem se běžně říká Madli, Madlenko..všude by jen holka vysvětlovala, že není Magda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3488
19.2.23 10:02

S Adinami se ted roztrhl pytel a Madlen je proste Madla, ani jedno bych svemu diteti nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.2.23 10:02

A Madlen je schválené? Posledni co by se mi chtělo s bubnem resit, zda muzu dat Madlu…
A taky dost zalezi na prijmeni

• Citovat
  • Upravit
11
19.2.23 10:03
@Semtex píše:

Je vážně? :) já se právě setkala jen s jednou jedinou Adinkou a to na jižní Moravě, můžu se zeptat, odkud jste? :)
Magdalena také připadá v úvahu, ale líbí se nám spíše kratší jména. Proto Madlen. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
19.2.23 10:03

Magdalena by byla nejhezčí. Ta se mi i líbí. Když se řekne Adina, tak Adina Mandlová. Jinou jsem za svůj život nepotkala. Ale nelíbí se mi to jméno. Hlasovala jsem pro ni jen proto, že je lepší než Madlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.2.23 10:12
@Hanka1 píše:
A Madlen je schválené? Posledni co by se mi chtělo s bubnem resit, zda muzu dat Madlu…
A taky dost zalezi na prijmeni

A myslíš, že Ferrari nebo Dior je v kalendáři? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Janli
19.2.23 10:13

Madlen má kamarádka. Říkáme jí Madlenko nebo Madli. Nevidím na tom nic divnýho.

• Citovat
  • Upravit
64992
19.2.23 10:13
@shadowbabe píše:
A myslíš, že Ferrari nebo Dior je v kalendáři? :wink:

tak ono přece nezáleží na kalendáři, ale na tom, jestli je to oficiálně schválené jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze