Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A je to vůbec k něčemu, že to ukazuje kolik jsem tu už hodin prokecala
.
Aby měli manželé dobrou munici pro tvrzení že na tý mateřský OPRAVDU nic neděláme
![]()
Meredit píše:
Myslím že když tyhle její příspěvky smažou tak se smažou i ty v jejím statusu…
To nevím teda, ale vůbec jim to nezávidím to mazat… Snad se nám dostane odpovědi proč se tak děje…
Je to smutný, ale když srovnám můj denní režim před 3 měsící a teď, tak se fakt jenom válim
. Ale já to mám nakázané od lékařky a manžel si to zatím užívá
.
Terrad píše:
Je to smutný, ale když srovnám můj denní režim před 3 měsící a teď, tak se fakt jenom válim. Ale já to mám nakázané od lékařky a manžel si to zatím užívá
.
No tak to je docela pohoda, na chvíli bych si to s tebou vyměnila, ale zase jen nic nedělaj je taky nic moc vid?
Přesně, každej si říká jak se mám a já bych tak ráda něco dělala.
Zdravím,
divné
, uživatelka odesílala asi půl hodiny jeden příspěvek stále dokola - nějaký zásek.
Museli jsme ji zablokovat, aby nepřispívala dále - snad se ozve, že se ji vše v pořádku a odblokujeme
.
Vše jsme promazali - asi 1 000 příspěvků …
Admin
admin píše:
Zdravím,divné
, uživatelka odesílala asi půl hodiny jeden příspěvek stále dokola - nějaký zásek.
Museli jsme ji zablokovat, aby nepřispívala dále - snad se ozve, že se ji vše v pořádku a odblokujeme
.
Vše jsme promazali - asi 1 000 příspěvků …
Admin
1000 jo
Klobouk dolů
![]()
janinkaz píše:1000 joKlobouk dolů
![]()
No to jsem musel udělat přímo v databázi, po chvíli mě to přestalo bavit odklikávat ![]()
Admin Radek
admin píše:janinkaz píše:1000 joKlobouk dolů
![]()
No to jsem musel udělat přímo v databázi, po chvíli mě to přestalo bavit odklikávat
Admin Radek
Já si dnes zapomněla kabel od notebooku, takže jsem přes den nebyla na příjmu ![]()
Uživatelka se nám ozvala s omluvou, opravdu se jednalo o chybu, jen doufáme, že se jednalo jen o zásek u nás - snad jí to neudělalo problémy i jinde. Proto ji odblokujeme a budeme doufat, že se nebude zasekávat často ![]()
Admin Lesina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat