Aftová angína

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6381
16.8.12 19:45

aftová angína

Hezký večer,
chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s aftovou angínou? V sobotu má přijet bratránek, který jí má a nerada bych aby ji prcek chytl, tvrdí mi, že není přenosná :nevim: zítra raději ještě zavolám k doktorce, ale ráda bych znala odpověď co nejdřív :mrgreen: a na netu jsem nenašla jak se přenáší…
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
385
16.8.12 19:52

Ahoj, zkušenost s aftovou angínou nemám, ale v žádným případě bych nikomu s jakoukoliv angínou nedovolila k nám dojet, aby nenakazil prcka. Náš malej má teď zrovna taky angínu (ale klasickou) a věř mi, že to není sranda, měl vysoký horečky, z antibiotik dostal průjem a skoro nic nepapá :-( Takže být tebou, bych to neriskovala a bratranci vysvětlila, ať dojede, až bude zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
16.8.12 19:52

Tak afty se přenášejí slinami, takže žádné pití od druhých, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.8.12 19:59

Herpetická angína přenosná je

• Citovat
  • Upravit
2326
16.8.12 20:19

Moje zkušenost - nakažlivá jako prase. Měla ji moje dospělá sestra a byla u nás ve chvíli, kdy jí začínala, takže myslela, že se jí jen udělal aft…Nakonec to chytil můj tříletý syn i manžel a rozhodně se necicmali ani nepili z 1 skleničky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.8.12 20:21

Ano nakažlivá je..Moje dcera jí taky měla a já jsem jí samozřejmě chytla taky není to žádná prča :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
16.8.12 20:24

Jo a ještě - doktorka mi pak vysvětlovala, že tenhle typ anginy je virový - proto se na ni nedávají ATB, která zabírají jen na bakteriální infekce…Bratránka bych vypakovala, protože to je fakt nepříjemná a hodně bolestivá věc. Malej mi 6 dní vůbec nic nejedl, jen pil a to ještě s řevem…hnus!!!

Příspěvek upraven 16.08.12 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
16.8.12 20:24

S tímhle zkušenosti mám :roll:,takže být tebou tak bratrance pošlu pěkně domů 8o než aby to chytil i malý protože jsou to probrečené noci a pak dítě nechce ani nic jíst no děs :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
16.8.12 20:30

Holky děkuji za informace :palec:, v sobotu se má právě sjet celé příbuzenstvo, někteří prcka ještě neviděly…no ale každopádně bratránek teda nepřijede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
16.8.12 21:12

ZRovna ji malá překonala, dostala ji od sestřenky..ať je bratránek doma, je to katastrofa, fuj :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
16.8.12 21:47

Souhlasím s holkama, bratránek rychle pryč 8o 8o Je to hnus pro dospělého, natož pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
16.8.12 21:57

A myslíte že vadí i lidi co přišly s bratránkem do kontaktu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
17.8.12 06:57

No jestli máš doma malý mimi, tak já bych to teda neriskovala, fakt je to hrozně bolestivé a není jiná léčba než to přetrpět… I manžel a sestra říkali, že to byla taková bolest, že už by to nikdy nechtěli zažít… Ať si příbuzenstvo klidně myslí něco o hysterkách a přecitlivělých matkách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
17.8.12 09:40

Hezké ráno, už je to zařízené, bratránek zůstane doma, tak snad nevadí teta se strejdou když s ním bydlí, že ty přijedou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí