Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@TynaCut nechapu proc davas tak brutalni smajlik
.Nemusis se hned rozcilovat.
Je to kolecko cele bile?Pokud ano,je to aft
a je mi to zaroven teda lito,pokud se mu to hned vratilo.
se omlouvám,ale už mám nervy v kýblu a ty jsi to napsala tak, že mě to nějak v tu chvilku rozčílilo, malý totiš začal znovu trochu i průjmovat, tak už se mi v hlavě objevují ty nejčernější scénáře
, takže promin
, jinak je to takové nažlutlé, zítra jdem na kontrolu do nemocnice tak uvidíme co nám řeknou
jinak zatim díky
@TynaCut Nic se nedeje a chapu,ze jsi na nervy.Aft nazloutly byt muze,pokud je bude mit znovu zkus ten odvar ze salveje nebo hermanku,boruvkove jogurty,presnidavky a slysela jsem chvalu na Aloclair.Jako prevence podporit imunitu,hodne pecovat malemu o pusu,jinak nevim.
Zitra napis jak vam to dopadlo v nemocnici a co ti vsechno rekli,jo?
Ahojky, tak jsme dopadly tak, že zánět průdušek by měl být už v pohodě
jen dokašlává, prej to v pusince je aft, ale už by se měl hojit, že to tak vypadá, průjem má možná ještě aj z antibiotik, dnes jsme je měli naposled, tak uvidíme, no a hlavně nám udělaly odběry, tak víc budu vědět až zítra, tak snad to bude v pohodě nebo se picnu ![]()
Zdravim vsechny. Mam 6-mesicni holcicku a objevili se ji bile pupinky na tvarickach zevnitr. Nejdriv byl jen jeden, v koutku, pres odpoledne se ji to rozlezlo na obe strany v oblasti tvari. Cetla jsem tu o aftech, ci o podezreni na zoubky.. Nevim co by to mohlo byt, ale zuby urcite ne. Nema teploty, ani prujem. Jen je nachlazena, ryma a kasel. Bolestive to nebude, normalne ji, pije a i kousatka zmoula. Ale desi me to, syn nic takoveho nemel. Prosim o radu. Co by to mohlo byt? Co ocekavat? Jak se toho zbavit? Dekuji vsem.