Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den. Bydlel jsem z dcerou Tursku pod Agensaplan. Horší chování jsem nezažil. První týden se rozbyla lednička která byla od nich. Už když sepisovaly že je položena do předávaciho protokolu. Za Pár dní netekla tepla voda? Kuly bojleru. Další my začal padat strop na hlavu. Nebo stopy a podlahy na pře dělané. Lednu jsem měl dostat přeplatek nedostal jsem ho dnešního dne. Majitelka my přišla že vyhýbá. Linka poškrábána bohužel zjistil jsem a při lepším světle. Tukle umivadlo. Sedačka roztrhána a udělána jen na oko. Stůl omlaceny. Dcera jsi nemohla ani hrad nebo sousedé pod námi jsi stizovaly jen na chození. Bydlel jsem v Kladně bohužel nebylo lepší ale v těchto případech a vecich majetel vyšel třist. Pak Pur ruku sme tak skoro s dcerou nebyli najednou nedoplatek za elektriku upozorňuji že když vracela 7 tisíc nebo spíše měla tak jsme tam byli každý den. Teď když jsme vystěhovaly díky bohu. Tak majtekka přijde že mám zaplatit 14 000kc prý za vymalování a vyklízení a oprava ledničky. Cca být byl vymalovány líp než jsem přebral v bytě zůstala jedna skříň a koberec a za jen 7000 tisíc jsi účtovála. A nedoplatek za elektriku který tesko mít mohu. Poradí nekdo co dělat? Nebo stejně skutečnost ![]()