Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy, potřebuji rychlou radu. V pátek 12.6. se vdávám a v květnu se nedostavila MS. Teď ve čtvrtek jsem byla u dr. která zastupovala mého doktora.
Udělala mi ultrazvuk a řekla, že mám vysokou sliznici a že na svatbu bych to určitě dostala. Píchla mi Agolutin a když do úterka MS se nedostaví, tak mám přijít.
No a právě problém je v tom, že mi asi měla dát na oddálení. Co teď?? Myslíte, že po Agolutinu mi napíše Norethisterol? Nebo já nevim, co myslíte, jak to bude?? Děkuji za názory. ![]()
@bessy píše:
Ahoj ženy, potřebuji rychlou radu. V pátek 12.6. se vdávám a v květnu se nedostavila MS. Teď ve čtvrtek jsem byla u dr. která zastupovala mého doktora.
Udělala mi ultrazvuk a řekla, že mám vysokou sliznici a že na svatbu bych to určitě dostala. Píchla mi Agolutin a když do úterka MS se nedostaví, tak mám přijít.
No a právě problém je v tom, že mi asi měla dát na oddálení. Co teď?? Myslíte, že po Agolutinu mi napíše Norethisterol? Nebo já nevim, co myslíte, jak to bude?? Děkuji za názory.
No, před lety jsem byla na gyndě, kvůli zpožděné MS. Vysoká sliznice, připravená k odmenstruování, píchli mi vyvolávačku… hehe… MS nepřišla a za 9 měsíců jsem rodila ![]()