Agolutin x Norethisteron

1139
7.6.15 12:46

Agolutin x Norethisteron

Ahoj ženy, potřebuji rychlou radu. V pátek 12.6. se vdávám a v květnu se nedostavila MS. Teď ve čtvrtek jsem byla u dr. která zastupovala mého doktora.
Udělala mi ultrazvuk a řekla, že mám vysokou sliznici a že na svatbu bych to určitě dostala. Píchla mi Agolutin a když do úterka MS se nedostaví, tak mám přijít.
No a právě problém je v tom, že mi asi měla dát na oddálení. Co teď?? Myslíte, že po Agolutinu mi napíše Norethisterol? Nebo já nevim, co myslíte, jak to bude?? Děkuji za názory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uzo
231
7.6.15 14:09
@bessy píše:
Ahoj ženy, potřebuji rychlou radu. V pátek 12.6. se vdávám a v květnu se nedostavila MS. Teď ve čtvrtek jsem byla u dr. která zastupovala mého doktora.
Udělala mi ultrazvuk a řekla, že mám vysokou sliznici a že na svatbu bych to určitě dostala. Píchla mi Agolutin a když do úterka MS se nedostaví, tak mám přijít.
No a právě problém je v tom, že mi asi měla dát na oddálení. Co teď?? Myslíte, že po Agolutinu mi napíše Norethisterol? Nebo já nevim, co myslíte, jak to bude?? Děkuji za názory. :nevim:

No, před lety jsem byla na gyndě, kvůli zpožděné MS. Vysoká sliznice, připravená k odmenstruování, píchli mi vyvolávačku… hehe… MS nepřišla a za 9 měsíců jsem rodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
7.6.15 15:10

Tak to nehrozí, zaplať pánbů…nikdo nemá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí