Internetové připojení Airwaynet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1192
1.4.11 18:48

Airwaynet

Dobrý den,
je zde některá maminka-rodina,která využívá internetových služeb této společnosti?
A jaké máte zkušenosti? Moc díky za každou odpověd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68886
1.4.11 19:01

Jsme u nich ve firmě asi týden, zatím vše OK, víc bohužel nedovedu momentálně říct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.4.11 19:30

Pripojeni

No jasne, vyuzivame :-D myslim, ze uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
1.4.11 19:53

Mela jsem ho v minulem byte. Pro bezne uzivatele bohate staci. Nam ho pripojovali nove a muselo nas byt nekolik bytu. Kvuli jednomu zrejme nebudou davat antenu. Tedy pokud nezmenili za ty 3 roky sluzby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.4.11 10:11

Airwaynet jsme meli nekolik let v byvalem byte v cinzaku. zpocatku byly trochu problemy s pripojenim, ta firma se zajizdela, byla nova - obcas jim to na nekolik hodin vypadlo, ale pozdeji se to srovnalo a uz byly problemy jen vyjimecne. cena byla skvela a pripojeni druhe nejpomalejsi stacilo i na Skype. skoda, ze o pripojeni rodinneho domu v temze meste nemaji zajem, urcite bychom se pres ne pripojili znovu. ted platime snad dvakrat tolik za pripojeni pres pevnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sasa69
31.8.12 11:50

nespokojenost

Zdravím všechny,
nemohu se vyjádřit k funkčnosti internetu, ale vyjádřím se k dostupnosti… společnost píše, že má téměř 95% pokrytí Prahy,ale já jsem si je pozval na dvě místa v Praze a ani na jednom neviděli ani svůj přípojný bod!
Jedno místo jsou Praha Kbely poblíž Proseku…nic!
Druhé místo střed Prahy a dokonce jsem na kopci, těsně vedle buějovické polikliniky a světe div se… taky nic…a to je vidět až za Modřany.
Klamavá reklama…za mně je nedoporučuji

• Citovat
  • Upravit
11.9.17 16:15

airwarnet - NEBRAT !!!!!

Jsou to podvodníci, na stránkách se kušují, že je instalace ZDARMA a technik, že vše udělá a na místě si za protažení kabelu naúčtovali 1500,– plus nějaké vícepráce!!! Kabel jsem jim smotal a vyhodil z domu - nikdy více!!! Kolega je měl také a rychlost nikdy nedosahovala uvedených rychlostí. Hlavně, že všude na vás vyskakuje ta jejich reklama - hold když služby stojí za prt a to více je třeba reklamy!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.6.19 22:01

Without a connection for three weeks now. Let's see how long this will continue. Fortunately I only use them as a backup connection. But still… to pay for something you cannot get. Also the level of the customer service is not at it's best. Not reading the problem description and „fixing“ things they do not understand.
The idea itself if a good one. However there are no technical personnel who understand the tech and can setup the service. Consider that you could have a high speed internet anywhere… Unfortunately they are not interested about their customers.

Will keep you posted and tell how things are progressing if I get the connection or not…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný