Akce u HappyFoto
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Akce u HappyFoto
Ahoj, dobrý den.
Nachystala jsem si fotoknihu od HappyFota a kamarádka mi říkala, ať s objednáním ještě počkám na slevu. Teď mají ve slevě na šířku, já mám ale připraveno na výšku. Nevíte, jestli když to mám uloženo, jestli to půjde objednat potom se slevou, až bude? Nebo to budu muset udělat znovu, což se mi vůbec nechce? Potřebovala bych prověřené info ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Petra Z píše:
Taky si nechávám uložené a čekám na akci
Díky, to jsem potřebovala slyšet (přečíst)
Hezký večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lizzi píše:
@H8N2O4S @Petra Z zrovna mají akci na fotoknihy
Mají ale jen do 100 stran, já mám skoro 200 a knížek 8
Ale dneska to objednám, nemám ráda čekání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted je opět akce v happy fotu. Ale absolutně mi nejdou nahrát fotky, myslíte, že je to tak zasekané? Nechala jsem to běžet přes noc a stejně se ty fotky nenahrály do koše. Obávám se, že to ani do zítra nestihnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
narazila jsme na akci u happy foto na fotoknihy… již historicky si nechávám dělat knihy u nich, ale většinou v té akci co je koncem prázdnin… nyní chtějí za 24 stránkovou lepenou knihu 349 kč… myslíte, že koncem léta bude ještě levnější… knih potřebuji vytvořit dost a pondělní termín je celkem haniční pro mě. díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě ne HappyFoto
@H8N2O4S
Rozhodně nedoporučuji HappyFoto @happyfoto.cz k zhotovení fotografií, na kterých vám opravdu záleží. Tentýž snímek vyhotovený dokonce ve větším formátu u konkurence je nesrovnatelně kvalitnější. Reklamace zamítnuta, slíbená kompenzace ve formě voucheru nedodána. Za nás už nikdy více. Zkuste to raději jinde????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím jedině do Fotolabu a jsem spokojená. Navíc máme i ve městě fotografa, co by fotky vyvolal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jim trvalo se vyjádřit, chtěli po nás znovu zdrojová data k 200
fotkám ????????????, umlčet nás chtěli voucherem na slevu, nakonec nám reklamaci zamítli a voucher nedodali, tak asi tak. A ve vyjádření nám sdělili, že oni i rakouská laboratoř jsou s kvalitou spokojení.
@Moonatko píše:
@H8N2O4S
Rozhodně nedoporučuji HappyFoto @happyfoto.cz k zhotovení fotografií, na kterých vám opravdu záleží. Tentýž snímek vyhotovený dokonce ve větším formátu u konkurence je nesrovnatelně kvalitnější. Reklamace zamítnuta, slíbená kompenzace ve formě voucheru nedodána. Za nás už nikdy více. Zkuste to raději jinde????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit