Akné a Pulsatilla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
13.3.11 07:30

akne

ahojky děvčata, máte někdo zkušenosti z nějakýma homeopatikama na akné?? na webu jsem našla PULSATILLA 9CH, nemáte s ní někdo zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17050
13.3.11 09:25

Ahojky, s těmito homeo zkušenost tedy nemám :oops: , ale myslím, že akné je spíš záležitost zdravého životního stylu. já na něj dost trpím a trochu se to zlepšilo po upravení jídelníčku. Spousta potravin to zhoršuje:(. Kéž by na to byl jeden fungující „prášek“. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.3.11 09:32

jj, je to životosprávou, chce to hodně pít, zdravý životní styl, mě pomáhá chození ke kosmetičce a bylo my doporučen ostrostřepec, pít jako čaj a zinkový pudr z lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.3.11 10:59

JÁ AT MŮŽU JÍST CO CHCI TAK TO NEPOMÁHÁ. NEMÁM TEDA MOC AKNÉ, ALE PROSTĚ NEMŮŽU VYJÍT Z DOMU BEZ MAKE-UPU, IKDYŽ BYCH MOC RÁDA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.3.11 11:46

Mě pomáhala HA Jeanine :nevim: , jenže zas na úkor jiných věcí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.3.11 11:53

jenže to já v těhu a při kojení nemohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.3.11 11:55

Aha, to jsem nevěděla.

Tak to bude teď ještě těžší bojovat s akné při té hormonální bouři si myslím :think: .

Já už jsem to tedy taky vzdala. Mám pleť tak nějak přijatelnou asi týden v měsíci :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.3.11 11:58

no u prvního těhu jsem měla nádhernou, ale ted to prostě je stejné jako před těhu. mám ještě tři týdny do termínu a vím, že při kojení také nic nemohu a ty homeopatika že by třeba pomohli, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.3.11 14:57

Akne lze řešit homeopaticky, ale ne takhle - na dálku. Najdi si homeopata, který se zabývá klasickou homeopatií a ten posoudí tvůj případ nejen podle fyzických ale i podle psychických a mentálních symptomů. Co pomohlo někomu jinému nemusí pomoci tobě, homeopatický lék musí být vybrán přímo tobě na tělo. Jsi těhotná, tak sama s homeopatiky neexperimentuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.13 19:57

homeopatie-akné

Prosím o radu homeopatik na akné.
Existuje i mnoho knih, kde konkrétní homeopatika doporučují, pokud někdo máte, budu moc ráda.
Prosím o konkrétní rady homeopatik, ničeho jiného.
Moc díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5411
26.4.13 20:16

Mojí dceři pomohla návštěva kožní lékařky. Měla opravdu hodně akné a ted? nemá ani ň :palec: přdepsala jí nějakou vodičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka
27.4.13 20:12
@Anonymní píše:
Prosím o radu homeopatik na akné.
Existuje i mnoho knih, kde konkrétní homeopatika doporučují, pokud někdo máte, budu moc ráda.
Prosím o konkrétní rady homeopatik, ničeho jiného.
Moc díky :kytka:

Ahoj, asi tě nepotěším, ale najít lék sám sobě je velmi těžké. Navíc takovéhle univerzální návody nejsou moc efektivní. Potřebuješ lék, který vyřeší příčinu akné a bere v potaz celý tvůj zdravotní stav. Nejlepší by bylo navštívit homeopata, nejlépe podle předcházejících spokojených referencí :-) Jinak by se to dalo samozřejmě řešit i jinak, třeba stravou, atd. ale to už není záležitost homeopatie.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová