Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojky děvčata, máte někdo zkušenosti z nějakýma homeopatikama na akné?? na webu jsem našla PULSATILLA 9CH, nemáte s ní někdo zkušenosti??
Ahojky, s těmito homeo zkušenost tedy nemám
, ale myslím, že akné je spíš záležitost zdravého životního stylu. já na něj dost trpím a trochu se to zlepšilo po upravení jídelníčku. Spousta potravin to zhoršuje:(. Kéž by na to byl jeden fungující „prášek“. ![]()
jj, je to životosprávou, chce to hodně pít, zdravý životní styl, mě pomáhá chození ke kosmetičce a bylo my doporučen ostrostřepec, pít jako čaj a zinkový pudr z lékárny
JÁ AT MŮŽU JÍST CO CHCI TAK TO NEPOMÁHÁ. NEMÁM TEDA MOC AKNÉ, ALE PROSTĚ NEMŮŽU VYJÍT Z DOMU BEZ MAKE-UPU, IKDYŽ BYCH MOC RÁDA.
Aha, to jsem nevěděla.
Tak to bude teď ještě těžší bojovat s akné při té hormonální bouři si myslím
.
Já už jsem to tedy taky vzdala. Mám pleť tak nějak přijatelnou asi týden v měsíci
.
no u prvního těhu jsem měla nádhernou, ale ted to prostě je stejné jako před těhu. mám ještě tři týdny do termínu a vím, že při kojení také nic nemohu a ty homeopatika že by třeba pomohli, tak nevím
Akne lze řešit homeopaticky, ale ne takhle - na dálku. Najdi si homeopata, který se zabývá klasickou homeopatií a ten posoudí tvůj případ nejen podle fyzických ale i podle psychických a mentálních symptomů. Co pomohlo někomu jinému nemusí pomoci tobě, homeopatický lék musí být vybrán přímo tobě na tělo. Jsi těhotná, tak sama s homeopatiky neexperimentuj.
Prosím o radu homeopatik na akné.
Existuje i mnoho knih, kde konkrétní homeopatika doporučují, pokud někdo máte, budu moc ráda.
Prosím o konkrétní rady homeopatik, ničeho jiného.
Moc díky ![]()
Mojí dceři pomohla návštěva kožní lékařky. Měla opravdu hodně akné a ted? nemá ani ň
přdepsala jí nějakou vodičku ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o radu homeopatik na akné.
Existuje i mnoho knih, kde konkrétní homeopatika doporučují, pokud někdo máte, budu moc ráda.
Prosím o konkrétní rady homeopatik, ničeho jiného.
Moc díky
Ahoj, asi tě nepotěším, ale najít lék sám sobě je velmi těžké. Navíc takovéhle univerzální návody nejsou moc efektivní. Potřebuješ lék, který vyřeší příčinu akné a bere v potaz celý tvůj zdravotní stav. Nejlepší by bylo navštívit homeopata, nejlépe podle předcházejících spokojených referencí
Jinak by se to dalo samozřejmě řešit i jinak, třeba stravou, atd. ale to už není záležitost homeopatie.