Akné po antikoncepci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.12.21 22:52

Akné po antikoncepci?

Ahoj, než jsem začala brát antikoncepci měla jsem akné maximálně při MS. Asi po půl roce bráni antikoncepce se mi začalo dělat hrozný akné a to jen na bradě, teď nově i nad horním rtem. Každý den nový beďar, takže to mam fakt šílený, už si nedovedu představit jít někam bez makeupu. Je možné že to mám z antikoncepce? Jenže když ji vysadím, tak se bojím abych to neměla ještě horší a po celém obličeji (co jsem četla trpí na to většina po vysazeni).. nemáte někdo zkušenosti? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
24.12.21 22:59

Měla jsem to stejně, hlavně na levé tváří. Po vysazení je to pořád stejné, možná teď po několika měsících maličko lepší.. A to jsem akné neměla ani v pubertě (antikoncepci jsem nebrala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.12.21 23:01

Ahoj :)…ja to teda mela obracene…dokud jsem ji brala, mela jsem plet jak detskou p**elku…ale kamaradka to mela obracene a nakonec ji kvuli tomu prestala i brat, ze to mela priserny…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.21 23:11
@1V374 píše:
Ahoj :)…ja to teda mela obracene…dokud jsem ji brala, mela jsem plet jak detskou p**elku…ale kamaradka to mela obracene a nakonec ji kvuli tomu prestala i brat, ze to mela priserny…:)

No vím že to má tak většina že po vysazení jim to začne právě, ale já jsem opak :lol: no a nevíš jestli to vysazení kamarádce pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
CarolS
24.12.21 23:30

Ano, já to tak měla. Bez prášků pleť normální, sem tak pupinek kolem ms. Během braní antikoncepce klid, ale v cyklech - cca jednou za rok až rok a půl, se mi totálně rozjelo akné, obličej samý pupínek. Vždy pomohla až změna prášků. Nakonec jsem ztratila nervy, prášky vysadila během období, kdy se mi opět pleť nesnesitelně zhoršila. 3 měsíce jsem to léčila a od té doby mám klid. Takže stát se to může, akorát se o tom až tak nemluví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.21 23:42
@CarolS píše:
Ano, já to tak měla. Bez prášků pleť normální, sem tak pupinek kolem ms. Během braní antikoncepce klid, ale v cyklech - cca jednou za rok až rok a půl, se mi totálně rozjelo akné, obličej samý pupínek. Vždy pomohla až změna prášků. Nakonec jsem ztratila nervy, prášky vysadila během období, kdy se mi opět pleť nesnesitelně zhoršila. 3 měsíce jsem to léčila a od té doby mám klid. Takže stát se to může, akorát se o tom až tak nemluví.

A čím jste to léčila? Tak doufám ze budu ten stejný případ

• Citovat
  • Upravit
12006
25.12.21 17:21

Je to mozny, pise se to i v letaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.1.22 11:02
@Anonymní píše:
No vím že to má tak většina že po vysazení jim to začne právě, ale já jsem opak :lol: no a nevíš jestli to vysazení kamarádce pomohlo?

Pomohlo jí to :) sice z toho byla trošku nešťastná, ale už si zvykla na jiné ochrany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí