Průjem a hormonální antikoncepce

3
21.12.21 11:35

Průjem a hormonální antikoncepce

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně otěhotnění přes bráni HA.
Měla jsem jednorázový průjem a bylo mi trochu blbě od žaludku, taky provozují přerušovanou, ale fakt se bojím těhotenství v tomto věku. Mám si vzít další prášek, i když to nebyl těžký příjem, jak je napsáno v příbalovém letáku? Hodně dívek tady píše, že otěhotněly i přes bráni HA a brali prášek správně, fakt nevím jestli tomu mám důvěřovat. Za sebe mužů říct, že prášky opravdu beru poctivě a bez vynechání. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35937
21.12.21 11:41

Vážně? Už zase? 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31026
21.12.21 11:45

Jak dlouho po uziti tablety byl prujem? Pokud rekneme 2-4 hodiny, pak by to mohl byt problem. Pokud pozdeji, mela by byt ucinna latka vstrebana. Castecne se vstreba jiz v zaludku, dal pak v tenkem streve. Ja se musim priznat, ze jednorazove prujmy jsem nikdy neresila, ale nehodu bych asi nejak rozdychala. Mam planovane 3 deti. Pribuzna otehotnela pres HA, ale mela dlouhodobejsi prujem a nejak ji to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.12.21 11:56

@Hobitka
Tabletku jsem užila v 6 a průjem byl v 8:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.12.21 12:00

Jez ty tabletky večer, když očividně tak dlouhou dobu trpíš na ranní průjmy. A není normální, že to tu řešíš každý týden.
Raději s nikým nekukej, udělej to pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
21.12.21 12:20

Prestan sexualne zit. 8o To neni normalni. V minulych diskuzich jsem se snazila byt mila, ale mam dost. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.12.21 12:20

@Malineka
Asi si mě s někým pletete, protože já to tady neřeším pořad.
Tablety beru ráno z důvodu zapomíná večer. Průjem pořad nemám, byl to jednorázový průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.12.21 12:39

Jednorázový průjem a pravidelně braná HA plus přerušovaná soulož k těhotenství skutečně nepovede. Stran toho jak otěhotní žena, která skutečně řádně bere HA, mohu říct jediné a to, že nesmíš věřit všemu co se píše na netu. Většinou svou chybu žádná neuzná. Pravděpodobnost je takřka nulová a já žádnou, skutečnou ženu, která by otěhotněla přes řádné užívání HA neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí