Krvácení po vyjmutí tělíska

4
17.12.21 21:23

Krvácení po vyjmutí tělíska

Zdravím vás, třeba se tady někdo najde kdo to měl podobně. Jak u vás probíhalo vyjmutí hormonálního tělíska? Já měla Kyleenu a třetí den po vytažení mi začlo strašně silné krvácení. Měla to z vás taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2002
17.12.21 21:30

Já měla Mirenu, když jsem chtěla otěhotnět, nechala jsem si ji vyjmout a naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.12.21 21:40

Tak snad to bude v pořádku, sem z toho taková nervózní. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
17.12.21 21:48
@JajikJ píše:
Tak snad to bude v pořádku, sem z toho taková nervózní. :-/

A je to v době menstruace? Nebo varoval před tím doktor nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.12.21 21:52

Menstruace mi měla dorazit až 6.1. po vyjmutí mě ještě ten den začlo špinění, ale teď se to teda pěkně rozjelo. :-/ doktor mi právě vůbec nic neřekl, jestli budu špinit nebo krvácet, tak teď na to koukám :-/ a jak na potvou je víkend, tak vydržet do pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.6.22 14:50

@JajikJ Jak to tedy dopadlo? Já měla Levosert od 26.10.2021. Teď 9.6.2022 jsem si ho nechala vyjmout, 12.6. začalo silné krvácení. Krvácím do teď, ale nee tak silně, protože jsem si musela koupit Ascorutin. Zajímalo by mě, kdy to přestane…? Doktorka to nijak neřeší a mám čekat ještě do další MS 27.7. abych mohla začít brát tabletky HA, které jsem měla začít brát od zítra, jelikož bych měla mít MS. Mě už to celkem štve, a do toho máme letět na dovolenou 14.7. - 21.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.6.22 15:02

Po vyjmutí tělíska Levosert, následující týden silná menstruace? Další ms už přišla normálně a časem se to srovnalo. Držím palce, ať jsi brzy v pohodě. :) :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.6.22 15:10

@Nikolwh No já měla střídavě slabší a silnější krvácení po celou dobu s tělískem a cca max 2 měsíce klid, než přišla MS 26.5. a měla končit 1.6., ale táhne se to až do teď. Po tom vyjmutí jsem měla tampon a vložku max na 3 hodiny. Zatím to vypadá, že krvácet budu ještě dlouho :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.6.22 15:20

Už ti to musí slábnout, všechno co tam bylo navíc odejde. Dost mi po vyjmutí tělíska, vždycky splaskne břicho. :D
Taky jsem s Levosertem krvácela první půlrok neustále. Ale kojila jsem, tak jsem myslela, že je to kvůli hormonům. V přívalovém letáku psali, že je to normální.
Ale dál mi taky nesedlo, proto jsem si ho dala vyndat o 2 roky dříve.
Hodně pij a odpočívej. Jednou to určitě přestane, až se to tam pročistí. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí