Podle čeho vybrat nejlepší aktivní chodítko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1754
15.3.06 17:24

Aktivní chodítko

Přemýšlím nad koupi aktivního chodítka. Takového, o které se dítě opírá, ne ve kterém „sedí“. Můžete mi poradit, které je nejlepší? Popř. neprodáváte jej některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
958
15.3.06 18:12

Ahojky,
my máme od Fischer Price chodítko kombinované s odrážedlem.....je bezvadný a maj ho myslim v Carrfouru za 1200,–kč. No ty dvě modrý nožičky se daj dát od sebe a je z toho chodítko…
 http://mujweb.cz/…4pruzkum.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
13.4.06 08:50

Ahoj,
my máme aktivní chodítko od Maa Maa, je supr, malej ho má hrozně rád, normálně ho ani nenpadne chodit, ale k tomuhle doleze a jezdí tady jako čert :) Chodí se za ním dobře, jen je na můj vkus dost hlasité, ucpávám mu klakson plínkou 8) A stálo nás kousek přes 700Kč.
odkaz třeba tady http://www.babywelt.cz/…/product.php?…

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.9.12 09:37

Aktivní chodítko vhodné na plovoučky

Ahoj, obnovuji, potřebuji poradit.
Druhorozený obchází nábtek, ale na samostatnou chůzi to zatím nevypadá.
Zvyknul si tady ale postrkovat židle a chodit s nima, případně šoupe vysavač :roll:
Máme sice jakési hrací aktivní chodítko, ale bohužel máme všude plovoučky a chodítko nemá žádnou regulaci odporu koleček, takže udělá dva kroky a podjede mu to.
Potřebovali bychom aktivní chodítko na plovoucí podlahy, aby to poskytovalo obdobný odpor jako ta šoupající se židle a on si nerozbil pusu, máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.9.12 09:51

Manzel vzal choditko, zabrzdil mu vsechna kolecka (namotanim vlny), na kolecka jsem nalepila hrubou latku (mame na zidlich fleece, aby nedrely) a efekt je stejny jak kdyz chodi s zidli. Ale mam zkusenost jen s dlazkama a linem.

• Citovat
  • Upravit
454
14.9.12 10:27

Měli jsme tohle http://choditka.heureka.cz/…tko/galerie/ a bylo v pohodě. na podlaze máme dřevo a dlažbu a když se zabrzdili kolečka tak to neujíždělo a ještě si malej vyhrál s tou prohazovačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.9.12 11:29

Teda holky já zíráááám- díky díky vám. Po 19ti letech znova na mateřské a připadám si, že první bylo v pravěku a druhé v novověku. To je vychytávek… Všude je chodítka nebrat (klasické myslím samozřejmě), tak se tím nezabývám a ono existuje ještě něco takového. Paráda, malá začíná stoupat už by chtěla i chodit, ale zatím je hrozně ustrašená se vůbec pohnout. Jdu se mrknout na net, nebo máte nějaký osvědčený tip? Moc se Ti omlouvám zakladatelko, že jsem se Ti sem tak vlomila. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.9.12 11:32

My máme doma jedno od FP a to teda „nebrzdí“, takže to nedoporučím. Ale na ven máme aktivní vozíček z Ikea a ten je fantastický - dřevěný, pogumovaná kolečka a ty kolečka se dají povolit nebo utáhnout podle toho jak chceš, aby to jezdilo. Od fakt úplně pomalých otáček až po normální rychlou jízdu. Doma ho vyzkoušený máme taky - máme lino a parkety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.9.12 12:01

@gabi.design děkuju Ti za tip, mě se líbí a možnost utáhnutí koleček je super. Dívala jsem se na net i na jiné, ale povětšinou jsou jak pojízdný cirkus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.9.12 12:10
@woodcock píše:
@gabi.design děkuju Ti za tip, mě se líbí a možnost utáhnutí koleček je super. Dívala jsem se na net i na jiné, ale povětšinou jsou jak pojízdný cirkus :D

On vypadá tak obyčejně, ale venku budíme pozornost. :mrgreen: Hlavně starším lidem se ten vozíček strašně líbí. Je pravda, že ty plastová chodítka jsou opravdu hodně barevná, většinou to má ještě X dalších chrastítek a hrkátek a tohle nic. Ale zase se tam dá něco odložit a malej to může vézt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.9.12 20:28

@gabi.design díky Ti za fotku, vypadá to fakt prďácky :palec:. Zítra jedem proň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie