Hračka do vody aneb nejoblíbenější hračka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5891
3.3.06 16:20

hracka do vody ...aneb nejoblibenejsi hracka ?

Chtela jsem se zeptat jaka je nejoblib.hracka vasich deti a jakou hracku do vody.

u nas zatim vedou strerchatka - spinaci spendlik,pak pejsek s cislem…

a rada bych koupila neco do vany Vitkovi ale nevim co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
371
3.3.06 16:37

Ahoj,
u nás je oblíbená kostka. Taková pěnová se zvířátkama. Malej si ji ocucává a mačká, takže pohoda. Oblíbil si i olizovací leporelo se zvířátkama, ale nejoblíbenější jsou noviny a plína. Nejvíc se mu líbí, když ji na neho dám a on pak funí pod ní :D . Noviny si šklube a rve do pusy :evil: . Do vany jsme dostali kachničku, ale ta ho vůbec nebere a chce tam flašku se šamponem (heřmánková Nivea), protože je to žlutý. Tak ji tam má a pořád na ni čučí a sahá po ní. Teď objevil, že může pořádně ve vaně kopat a plácat rukama, takže ho to teď baví nejvíc.

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 17:05

Ahoj,
u nás a našich kamarádů ve vodě dlouho frčí vodolepky - tenká pěnová hmota různých barev ve tvaru zvířátek. Koupili jsme :,-(u 10 zvířátek apod. asi za 120 Kč, ale lze je koupit i jednotlivě (ale dráž). Máme je nalepená na vaně a kachličkách - po navlhčení drží na čemkoliv. Byla to super koupě. Máme je asi od 8m.

Jitka a Hanička (20m)

• Citovat
  • Upravit
679
3.3.06 17:28

U nás zatím vedou chrastítka a do vody také zatím nic nemáme. Ale pamatuji si, že syn miloval balony ať velký či malý, tak to pomalu musím začít zkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.3.06 17:30

Já doporučuju taky pěnové vodolepky, malý je miluje!A tedˇdostal kolotoč - mlýnek který se savičkou připne na bok vany a je z něj úplně u vytržení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
3.3.06 17:33

Ahojky.

U nás vedou kalíšky, co se z nich stáví komín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.3.06 17:49

VerouS nemáš fotku?

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
3.3.06 18:39

Ahoj,tyhle vodolepky jsem před 2 lety koupila v Ikea,nevím jestli je ještě mají,ale stejně dobře lepí jakékoli pěnové skládačky :wink:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35316
3.3.06 18:54

U nas vedou vodolepky, koupili jsme je na plavani, pak obyc. plastovy hrnecek s ouskem a cervena velryba asi za 30Kc. Jeste mame vodni hracky od Sassy, ale zatim nemaji uspech, mozna pozdeji. A pk jsme jeste meli chobotnici, znacku uz nevim, ale videla jsem podobne od Canpol Babies i u Mamma, stala asi kolem stovky a byla oblibena(nez ji nase dcera uklidila do kose a my ji vynesli :wink: )

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
3.3.06 19:50

Ahoj.

Malý Radimek miloval kachničku ( Canpol babies). Kromě toho máme několik dalších zvířátek (Tesco), konvičku (pískovištní :,-(a). V poslední době jsou nejoblíbenější sprchové gely a vůbec všechny obaly ( šampon, tekuté mýdlo …) :roll: .

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.3.06 20:02

Fotřku bohužel nemám,ale vodolepky jsou koupené na bazénu,kde dělají plavání s dětmi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.06 21:46

Ahojky:-)
U nás by vedly také různé lahvičky od šamponů a sprchových gelů, jenže jsem je před synem musela uschovat, protože je zubami otvírá a ulizuje:-( Jinak máme ze SPARu stříkací zvířátka v siťce, kterou lze zavěsit na vanu, stejně jako kachničku, do které lze lít naběračkou vodu a ona kýve hlavičkou a střídavě vypouští vodu do mlýnku a do sítka.A různé lodičky, kačenky, parníčky, zvířátka, konvičky(ty jsou dobré na otužování).Teď ponejvíce studuje , jak sám pustit vodu a sprchu.Spíše by mě zajímalo, zda se vaši drobečkové kolem roku koupají sami ve velké vaně nebo ještě ve své miminkovské vaničce.A pokud už ve velké tak, jak řešíte protiskluzovost povrchu.Díky

Morti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.3.06 00:59

Ahoj,
naše dítko má do vany nejradši Velrybu-žínku od Sassy, strašně rád to žužlá a nejen ve vaně :D Ostatní hračky jsou na něj buď ještě moc složité a nebo ho prostě nezajímají ( a to jich k vánocům dostal -různá zvířátka, řetízek, prut, vodolepky - vše od Sassy. Jo, zvířátka od Sassy - kamarádi do vody a vodolepky - jsem mu ještě nedala, protože na obalu je od DOVOZCE, že to není vodné pro děti do 3 let. Trochu jsem byla zklamaná, ale nechci mu to dávat, mám strach, že v tom jsou nějaké ftaláty či co.)
Koupe se ve velké vaně asi od 2. měsíce, protože jsme tou dobou začínali už s průpravou na potápění.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.3.06 01:05

Protiskuzovost jsme nijak neřešili, když byl malý, držela jsem do pod hlavou a druhou rukou myla. Pak jsme dělali nějaké cviky. Teď, je mu 11 měsíců - 4.3. - už ve vaně sám sedí, když potřebuje si stoupne a ani se moc netopí. :P Nějaké židličky do vany mi připadají zbytečné.
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
4.3.06 08:59

My jsme ve velké vaně koupali od narození-na lehátku. Když začal malý sedět, dostal sedátko do vany, které jsem si nemohla vynachválit-nemusela jsem ho držet a ještě se bát, že sebou mrskne a bude nedobrovolně dělat potápku :wink: Sloužila nám cca do 18měsíců, teď koupem na protiskluzové podložce, která je taky výborná, protože není šance, že by to na ní malému podklouzlo. Což je při jeho neustálém vrtění, vstávání, otáčení se, atd. dost podstatné.
Takže tak je to u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815