Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moc prosím, nevíte náhodou, kde by se dala sehnat ta základní
a lega dupla za dobrou cenu?
Díky. Petra
Anulenko,
my ted koupili zakladni DUPLO v Tescu, velika krabice se 139 + 40 kostickami v plastovem kontejneru tam je za 999. Je to sice hodne, ale kosticky jsou balene v saccich (dohromady jich je 14) a tak se da do kontejneru nasypat jen zakladni
a a pak zbyle pytlicky davat jako dalsi darecek k svatkum, narozkam a tak…
Kdyz jsem si to prepocetla na cenu jedne kosticky, prestala jsem vahat.
Jo a v Intersparu jsou ted v akci zviratka, ovecka, kravicka a par kosticek za 119. To je taky dobra cena.
Lesina
Lesi, psala to nějaká maminka z phy s tím, že kdo má zájem, že mu to koupí
Mrkni na http://www.mimibazar.cz/diskuse.php?…
Vvv
Ovecku, kravicku, zavoru, kvitek a jednu kosticku maji taky ve sleve v Tescu za 59,90 a v Intersparu za 64,50
Uz ji mam koupenou
Bude to fajn darek k svatku nebo k narozkam.
L.
Ta opravdu základní
a se dá sehnat tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
my jsme ji kupovali v Tescu dráž.A jinak teď v té akci v Tescu se dalo sehnat dost věcí,ale neměli je ve všech OD.
Chci synovi ke 2.narozeninám koupit lego duplo. Líbí se třeba ta velká farma, nebo hasiči, nebo čerpací stanice. Je v tý krabici vše co je na obrázku? Aby jsem to nekoupila a doma nezjistila, že je to jen ilustrační obrázek a že tam třeba ty figurky vůbec nejsou?
Znáte to, jak reklama v televizi. Ukážou hromadu lega a ve skutečnosti je to asi 10setů a chudák rodič si myslí, že to je ten jeden set. ![]()
Pak mě zajímá jestli ty auta, zvířátka nebo něco vydávají i zvuky. U něčeho píší že ano, ale je to tak?
@goldenka
tomu uz rikam paranoia ![]()
na kazde krabici lega je presne to, co je vevnitr. a krome hlavniho lakajiciho obrazku, tak na boku krabice je presny rozpis vsech kostek, panacku atd a u nich pocet kusu.
lego je drahe, ale ferove ![]()
Jéé, stará diskuse o Duplu - to jsme začínali. Máme Dupla za ty roky přímo horu a stále je to jednoznačně nejhranější hračka u nás doma.
@Ali-Ali Ptám se proto, že na legáčku u jednoho setu psali-obsahuje figurek 0, ale přitom na obrázku figurka byla. ![]()
Ahojky, uřcitě ma duplo vše co je nafocené na krabici. Autíčko z velké farmy mi nic nedělá.
Můžu se přidat s dotazem, máte někdo duplo s Hello kitty? Je to rozdíl od klasického dupla? Máme holčičku a chtěla bych sbírku doplníte o dívčí prvky.
Dík H
My jsme dostali sadu „fotíme safari“ - teda malý dostal k druhým narozeninám… bylo tam vše přesně jako na obrázku.
Od té doby už toho přibylo, já sama takové stavebnice miluju (vyrostla jsem s bráchou na merkuru), takže si s malým ráda hraju.
nakoupila jsem balík na mimibazaru - to duplo je tak kvalitní, že i použité věci jsou fakt krásné a třeba jedno dítě to nemá šanci zničit…
@helickav píše:
Ahojky, uřcitě ma duplo vše co je nafocené na krabici. Autíčko z velké farmy mi nic nedělá.Můžu se přidat s dotazem, máte někdo duplo s Hello kitty? Je to rozdíl od klasického dupla? Máme holčičku a chtěla bych sbírku doplníte o dívčí prvky.
Dík H
máme hello kitty nějaký zmrzlinovy stánek. S duplem je to naprosto kompatibilní (je to tuším unico), akorát má min promakany figurky zvířátek. Ale uzitny vlastnosti a kvalita stejná. Na doplnění dupla super.
Ahoj, prosím, nemáte někdo náhodou doma sadu můj první vláček? http://www.zbozi.cz/…rvni-vlacek/ jezdí ta mašinka sama po kolejích nebo to na tu baterku jen troubí a nejezdí to? Nikde se nemůžu dopídit