LEGO - kde seženu za dobrou cenu duplo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
2.2.06 22:23

LEGO Duplo

Moc prosím, nevíte náhodou, kde by se dala sehnat ta základní :,-(a lega dupla za dobrou cenu?
Díky. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
2.2.06 23:11

Anulenko,
my ted koupili zakladni DUPLO v Tescu, velika krabice se 139 + 40 kostickami v plastovem kontejneru tam je za 999. Je to sice hodne, ale kosticky jsou balene v saccich (dohromady jich je 14) a tak se da do kontejneru nasypat jen zakladni :,-(a a pak zbyle pytlicky davat jako dalsi darecek k svatkum, narozkam a tak…
Kdyz jsem si to prepocetla na cenu jedne kosticky, prestala jsem vahat.

Jo a v Intersparu jsou ted v akci zviratka, ovecka, kravicka a par kosticek za 119. To je taky dobra cena.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 23:51

Lesi, psala to nějaká maminka z phy s tím, že kdo má zájem, že mu to koupí :) Mrkni na http://www.mimibazar.cz/diskuse.php?…
 Vvv

• Citovat
  • Upravit
9867
3.2.06 12:39

Ovecku, kravicku, zavoru, kvitek a jednu kosticku maji taky ve sleve v Tescu za 59,90 a v Intersparu za 64,50 :) Uz ji mam koupenou :) Bude to fajn darek k svatku nebo k narozkam.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.06 12:42

Lesi, dostalas mě :) Jsi šikulka :)
Vvv

• Citovat
  • Upravit
7708
3.2.06 12:43

Ta opravdu základní :,-(a se dá sehnat tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
my jsme ji kupovali v Tescu dráž.A jinak teď v té akci v Tescu se dalo sehnat dost věcí,ale neměli je ve všech OD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
20.4.13 18:19

Chci synovi ke 2.narozeninám koupit lego duplo. Líbí se třeba ta velká farma, nebo hasiči, nebo čerpací stanice. Je v tý krabici vše co je na obrázku? Aby jsem to nekoupila a doma nezjistila, že je to jen ilustrační obrázek a že tam třeba ty figurky vůbec nejsou? :think: Znáte to, jak reklama v televizi. Ukážou hromadu lega a ve skutečnosti je to asi 10setů a chudák rodič si myslí, že to je ten jeden set. :lol:
Pak mě zajímá jestli ty auta, zvířátka nebo něco vydávají i zvuky. U něčeho píší že ano, ale je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.4.13 18:22

My kupovali nemocnici a je tam všechno jako na obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.4.13 18:36

@goldenka
tomu uz rikam paranoia :mrgreen:
na kazde krabici lega je presne to, co je vevnitr. a krome hlavniho lakajiciho obrazku, tak na boku krabice je presny rozpis vsech kostek, panacku atd a u nich pocet kusu.
lego je drahe, ale ferove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.4.13 18:44

Jéé, stará diskuse o Duplu - to jsme začínali. Máme Dupla za ty roky přímo horu a stále je to jednoznačně nejhranější hračka u nás doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
20.4.13 18:44

@Ali-Ali Ptám se proto, že na legáčku u jednoho setu psali-obsahuje figurek 0, ale přitom na obrázku figurka byla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
20.4.13 18:50

Rozdíl mezi duplem a stavebnicí Hello kitty (duplo)

Ahojky, uřcitě ma duplo vše co je nafocené na krabici. Autíčko z velké farmy mi nic nedělá.

Můžu se přidat s dotazem, máte někdo duplo s Hello kitty? Je to rozdíl od klasického dupla? Máme holčičku a chtěla bych sbírku doplníte o dívčí prvky.
Dík H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.4.13 20:05

My jsme dostali sadu „fotíme safari“ - teda malý dostal k druhým narozeninám… bylo tam vše přesně jako na obrázku.
Od té doby už toho přibylo, já sama takové stavebnice miluju (vyrostla jsem s bráchou na merkuru), takže si s malým ráda hraju.

nakoupila jsem balík na mimibazaru - to duplo je tak kvalitní, že i použité věci jsou fakt krásné a třeba jedno dítě to nemá šanci zničit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.4.13 20:29
@helickav píše:
Ahojky, uřcitě ma duplo vše co je nafocené na krabici. Autíčko z velké farmy mi nic nedělá.Můžu se přidat s dotazem, máte někdo duplo s Hello kitty? Je to rozdíl od klasického dupla? Máme holčičku a chtěla bych sbírku doplníte o dívčí prvky.
Dík H

máme hello kitty nějaký zmrzlinovy stánek. S duplem je to naprosto kompatibilní (je to tuším unico), akorát má min promakany figurky zvířátek. Ale uzitny vlastnosti a kvalita stejná. Na doplnění dupla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.10.13 10:14

Ahoj, prosím, nemáte někdo náhodou doma sadu můj první vláček? http://www.zbozi.cz/…rvni-vlacek/ jezdí ta mašinka sama po kolejích nebo to na tu baterku jen troubí a nejezdí to? Nikde se nemůžu dopídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí