hračky pro mimino - co dům dal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
22.1.06 17:57

hračky pro mimino - co dům dal

Ahoj
chtěla bych poradit ohledně hraček, které si mohu doma vyrobit sama doma(př.plastová láhev naplněná vodou s jarem atd..( nebo pouzit něco z domácnosti.Kupované už se nám nějak omrzely a malá potřebuje stále něco nového :( .Nějak nemám fantazii. :roll: Dík za rady a typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
22.1.06 18:29

Ahoj Goldy, můžeš dát do plastových lahví třeba barevné fazole, čočku, hrách-chrastí to a je to barevné:) jinak já průběžně vytashuji inventář kuchyně-trychtýř, kverlačku, vařečku, umělohmotné věci, které jsou nerozbitné-vždy zaujmou-s verveou mlátí vařečkou např. do cedníku či otočeného hrnce…:) Taky ho hračky už nebaví.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
22.1.06 18:30

Jo a dnes Vítka zaujal pytlík s capuccinem…:) asi fakt cokoli, co nelze zničit či polknout či nějak si ublížit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
22.1.06 18:51

Ahojky,

u nás jednoznačně vede plastová lahvička od pudru (my máme johnsona), do které jsem dala kolíček :wink:

Jinak jako zpestření Pavlík miluje, když se na něho fouká ten vzduch dírkami, které jsou v uzávěru … (uf, tak teď jsem nevěděla, jak to napsat… doufám, že je to pochopitelné) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
22.1.06 20:01

Goldy, spoustu dobrých nápadů najdeš tady
http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.1.06 20:36

goldy, u nas v rodine se osvedcilo schovat par hracek a pak je za nejakou dobu vytahnout… pusobi pak jako nove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
6.8.06 13:10

vse co neni hracka

:? ahojky mam 10.mesicniho chlapecka a jako spravna mama chci aby mel vse co potrebuje :) takze i spuostu hracek. ale pomalu zacinat zjistovat ze Matej si nejradsi hraje se vsim co na hrani neni urcite vam nerikam zadnou novinu to uz jste asi taky poznali. vsimla jsem si ze ho nezajima a plysova hracka ale cedulka nani ta latkova tak jsem je prestala odstrihavat a malej nekouse plysaka ale cumla cedulku proste na cem koliv. no a takova petka nebo ovladece na TV DVD mobily to je to nejlepsi tak jsme ty co pouzivame my dali na bezpecne misto a Matyskovi nenapadne podstrkujem atrapi a docela to funguje musi mit pocit ze je to pro nej nedostupny a kdyz si to sam vydobude tak z toho ma radost a vydrzi si s tou veci chvili hrat.zkratka zase se potvrdilo ze zakazne ovoce chutna nejlip. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.11.06 21:04

to my mame doma 2stare mobilni telefony.,ktere nefunguji a jeden prenosny,vyndali jsme z nich baterku a linda s tim chodi po byte a porad nekomu vola,
taky si dost vyhraje s palstovyma krabickama vseho druhu a rozmeru..
dala jsem i starou penezku,nastrkala jsem do ni ruzne navstivenky a on aje porad taha a to se ji libi..
posledni dobou se ji davat vsechno do batuzku nebo nekam neco prendavat.. :lol:
doma s enam vali nekolik kilo plastu(v dnesni dobe ty hracky jsou jen z palstu!)a ona si radeji hleda hry sama po byte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí