LEGO - kde seženu za dobrou cenu duplo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
23.10.13 10:22
@terinka4444 píše:
Ahoj, prosím, nemáte někdo náhodou doma sadu můj první vláček? http://www.zbozi.cz/…rvni-vlacek/ jezdí ta mašinka sama po kolejích nebo to na tu baterku jen troubí a nejezdí to? Nikde se nemůžu dopídit

Jezdí, vydává zvuky jako když jede vlak, houká a pak tam má ještě jeden čudlík a tam když se strčí hadice, vydává zvuky jako tankování… A mně to občas už leze na nervy a nejradši bych to hodila z okna… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 10:24

@terinka4444 jezdí to samo, má to kamarádka ale říkala mi že jí to už někdy leze nanervy jaký to vydává zvuky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.10.13 10:37

Děkuju :* @kate02 je to oblíbené? Starší má lego friends, malá jí to pořád tahá, tak jsem myslela…ale to je tedy pálka za pár kostek 8o a prý se k tomu dá dokoupit set kolejí, to jsem taky nenašla, netušíš náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
23.10.13 11:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
23.10.13 11:27

Ahoj, my ten vlacek mame uz 2,5 roku a porad je v kurzu. Ja mam ale kluka. V te sade mas koleje, ze kterych se postavi 1 kolecko. Vyhoda je, ze se to dite dokaze poskladat samo. Vlacek mi neprijde nijak hlucny (mozna mame starsi model?). Obcas jemne zahouka. Videla jsem i hlucnejsi vlackodrahy :nevim:. Casem se daji dokupovat koleje, vyhybky, tunely, mosty, prejezdy, dokonce i intelli kameny, ktere ten vlacek ridi. Ja to shanim na mimibazaru, pouzite, je to levnejsi. Nejvetsi vyhoda teto masinky je, ze do ni, k ni pasuji i jine lego duplo dilky/panacci. Jde to paradne kombinovat. Dokonce duplo auticka pasuji na koleje, takze se koleje daji jednoduse predelat na autodrahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.10.13 11:36
Jo jo, to je, děkuju
@Aspera píše:
@terinka4444 není to toto http://lego.heureka.cz/…y-a-prejezd/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.10.13 11:41

@susacek prosím tě a v té základní sadě je jen mašinka a jeden vagónek? A další vagénky se taky dají někde sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.10.13 12:32
@terinka4444 píše:
Děkuju :* @kate02 je to oblíbené? Starší má lego friends, malá jí to pořád tahá, tak jsem myslela…ale to je tedy pálka za pár kostek 8o a prý se k tomu dá dokoupit set kolejí, to jsem taky nenašla, netušíš náhodou?

Kluci to mají rádi oba dva… (Ale teda mladší staršímu stejně krade Lego City…) Sety kolejí se k tomu dají dokoupit, my už jsme přikoupili dva co sem dávala Aspera(Teda jeden hned dostali s tím vláčkem a pak druhej dostal Vojta, když měl Kuba narozky, aby se taky něčím „zabavil“), pořád je to málo, ježíšek ještě nějaký koleje určitě donese… :) JAko je to drahý jak čert (ono co od Lega není), ale kluci z toho jsou fakt nadšení. :-) Mají to někdy od srpna a pořád mi tady minimálně jednou denně ta mašina houká… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.10.13 12:34
@terinka4444 píše:
@susacek prosím tě a v té základní sadě je jen mašinka a jeden vagónek? A další vagénky se taky dají někde sehnat?

Jako vagonky se dají použít v podstatě všechny vagonky z dupla (takový ty úplně obyč), sice u vyhybek mají malinko problém se tam kolečkama „nacpat“, ale projedou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.10.13 12:36

@susacek mně to přijde hlasitý docela dost… Když náhodou kluci dotáhnou koleje do obýváku, není přes to pořádně slyšet ani televize. (pokud nechci, aby hodně řvala) Starší pak kolikrát mladšího vyhazuje zpátky do pokojíku… :mrgreen:
A ty inteligentní kameny fungujou myslím jen s některýma typama mašinek… (Staršíma) ty nový to neumí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dobesoun1
23.10.13 14:09
  • Citovat
  • Upravit
914
23.10.13 15:29

Terinka: no je tam to, co je na obrazku. Veskere prislusenstvi se da dokoupit.
kate02: tak ted jse se koukla na to video, co tu daval dobesoun1 a ta nase masinka je rozhodne tissi, rekla bych. Ale jak rikam, mame starsi typ a hrajeme si v pokojicku, kde televize neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
3.11.14 12:20

https://www.mall.cz/…a-creativity)
holky, je toto stejné jako lego duplo?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.11.14 12:22

@avm3 v popisu máš uvedené, že je to kompatabilní s legem duplem ;) Takže to lego není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
3.11.14 12:24

@avm3 Není, ale takhle na pohled to vypadá velmi podobně, čehož bych se nijak nedržela. Kluci milují lego, babička jim chtěla udělat radost, koupila něco, co taky vypadá hodně podobně, byl to totální šmejd. Kostky vůbec nedržely při sobě, když už se s tím děti nějakou dobu zlobily, uznaly, že tohle je na vyhození a letělo to do koše. Šlo o menší kostky a nejsem si jistá, jestli se to nejmenovalo jako to krtkovo. Nešla bych do toho. Nenašla jsem jinou stavebnici, která by opravdu jako lego fungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí