Odstrkovadlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1078
24.2.06 14:18

Odstrkovadlo

Ahojky,

pro jak staré dítě je vhodné odstrkovadlo? Až pro chodící? A jezdí s nimi i vaše děti po bytě?
Děkuji a krásný den

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
24.2.06 14:26

Ahoj,
vy jste se domluvily, ted jsem psala podobne na dotaz o choditku :-)
Betka ho dostala k prvnim narozkam a ze zacatku jeste chodila jen s oporou, takze ji to sem tam ujelo, ale chodila s nim rada, pak ho dlouho „vozila“ pred sebou a ted teprve dorostla, ze si muze sednout a odrazet se nohama. Je to uz pul roku dost oblibena hracka a vzhledem k zime jsme ji venku ani nemeli, jen doma.
Jen jeste drobnost, pokud budes kupovat, dej si pozor, aby melo vzadu takovou zarazku proti prevraceni.
Mej se krasne
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
24.2.06 14:28

Ivulko,
ze ty vybiras darek k prvnim narozeninam? :lol:
Odstrkovadlo jsme prave k prvnim narozkam poridili,byl to velmi uspesny darek,za chvili se na nem naucil jezdit(ale na takovem tom malem,nizkem)a na podzim jsme s nim chodili ven a ted jezdi po byte.Na vanoce dostal jeste jedno vetsi(motorku),ale z neho jeste poradne nedostane na zem,takze porad radi na malem aute :D

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.06 14:36

Ahoj,
my sme odstrkovadlo kúpili, keď mala malá 1,5 roka a hneď sa naň vedela po:,–(iť, odstrkovať sa začala trochu neskor ale prišla na to rýchlo.

Jazdí zatiaľ len po byte alebo ho tlačí pred sebou a vozí iné hračky. Celkovo patrí medzi dosť obľúbené hračky- občas slúži aj ako stolička.

Odporúčam.
Crnkapinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
25.2.06 09:31

Ahoj, já jsem zakládala diskuzi na aktivní chodítka, nějak se v tom teď plácám, tak se připojím k téhle. Už jsem totiž dospěla k nízoru, že by bylo praktištější koupit takový mezoid odrážedlo - chodítko.
třeba tohle http://www.ostrovpokladu.cz/…tko-activity
Ale příjde mě, že tam je moc málo místa pro nožičky ve verzi chodítko…
no zkrýtka pořád nevím které vybrat, jestli vůbec… :lol:
Máte někdo doma něco podobného? A Co?
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.9.06 19:31

Odstrkovadlo

Ahoj Ivulko,
tady je Ivulka ....... moje kámoška nechala malou „běhat“ po bytě kolem prvního roku. Nedošáhla pořádně nožičkama na zem, odstrkovala se pomocí špiček u bačkůrek. Teď má problém s chozením ...... neříkám, že by to tím úplně zkazila, ale určitě tomu trochu napomohla. Zkrátily se jí šlachy, chodila po špičkách ........ já osobně bych počkala, až bude prcek chodit aspoň za ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí