Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost s tímto stolečkem http://www.baby-maxx.cz/index.php?…. Chtěla bych ho pořídit malé k 1.narozeninám. Ale nevím jestli si s tím vyhraje, jestli to má dost funkcí, z obrázku to jde těžko poznat. Prosím písněte, jestli jste s ním spokojené.
Ještě zvažuji tento, neznačkový http://www.utricertiku.cz/detail.php?…. Díky moc.
Ahojky, my máme od chicca starší model tohoto stolečku, který má méně funkcí a má u nás velký úspěch.
My máme ten od Chicca a spokojenost,je tam spoustu blbůstek co vydává zvuky a malá si s ním vyhraje ![]()
Děkuji za reakce, no asi do něj půjdu. Líbí se mi i ten druhý, ale nějak nemůžu najít co to je za výrobce, tak se bojím aby to nebyla nějaká nekvalitní čína. Nemáte jej taky někdo?
ve me ten druhý nevzbuzuje moc důvěry. Nelíbí se mi ty samostatné čtyři nohy. Když si představim, že by se to moje zlobidlo na něj vyvalilo tak jako na ten od chicca, bála bych se, aby to ty nohy vydržely ![]()
Jj, to mně už taky napadlo. Navíc jsou tam ty hejblátka v rozích, asi by se jí špatně drželo při hraní, no a když se opře o roh tak to asi moc stabilní nebude. Tak asi vede to Chicco.
Takovýhle nohy má náš stoleček Fisher price a drží dobře, stabilní jsou ![]()
asi vím jaký stoleček od FP myslíš. Ten je opravdu stabilní, ale zase FP by měla být kvalitní značka. U toho druhého odkazu ani není napsáno kdo je výrobce
A to je trošku divné
No právě, FP je značka, tak tam je to jiné. Tento vypadá jako nějaký „no name“, takže těžko říct jaká je to kvalita.
Máme (ten Chicco) a super, malýmu jsou tři roky a pořád si s ním vyhraje. Já ho tenkrát kupovala proto, že v herně na plavču se k němu vždycky vrhal. ![]()
Holky díky za reakce, dnes jsem ten Chicco stoleček objednala, tak snad se bude mojí berušce líbit. ![]()
Taky máme od chicca podobný, starší typ, u dětí byl moc oblíbený. Sundávaly tu horní desku a ve stolečku seděly.
Všimli jste si těch úděsných polštářů, v liště na napravo u druhého odkazu? ![]()
Ivaxy píše:
Taky máme od chicca podobný, starší typ, u dětí byl moc oblíbený. Sundávaly tu horní desku a ve stolečku seděly.
Všimli jste si těch úděsných polštářů, v liště na napravo u druhého odkazu?
No tak to je síla. Tyhle polštáře rozhodně patří na stránku s dětským zbožím. ![]()
my máme starší model od fisher price asi od 8 měsíců a pořád je moc oblíbený, takže já doporučuju ![]()
Jo tak FP stoleček se mi taky líbí, ale ta cena je šílená. Kde vidíte ty polštáře?