Aktivní stoleček Chicco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
15.2.12 10:51

Aktivní stoleček Chicco

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost s tímto stolečkem http://www.baby-maxx.cz/index.php?…. Chtěla bych ho pořídit malé k 1.narozeninám. Ale nevím jestli si s tím vyhraje, jestli to má dost funkcí, z obrázku to jde těžko poznat. Prosím písněte, jestli jste s ním spokojené.
Ještě zvažuji tento, neznačkový http://www.utricertiku.cz/detail.php?…. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
15.2.12 11:00

Ahojky, my máme od chicca starší model tohoto stolečku, který má méně funkcí a má u nás velký úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
15.2.12 11:23

My máme ten od Chicca a spokojenost,je tam spoustu blbůstek co vydává zvuky a malá si s ním vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.2.12 11:36

Děkuji za reakce, no asi do něj půjdu. Líbí se mi i ten druhý, ale nějak nemůžu najít co to je za výrobce, tak se bojím aby to nebyla nějaká nekvalitní čína. Nemáte jej taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
15.2.12 11:41

ve me ten druhý nevzbuzuje moc důvěry. Nelíbí se mi ty samostatné čtyři nohy. Když si představim, že by se to moje zlobidlo na něj vyvalilo tak jako na ten od chicca, bála bych se, aby to ty nohy vydržely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.2.12 11:45

Jj, to mně už taky napadlo. Navíc jsou tam ty hejblátka v rozích, asi by se jí špatně drželo při hraní, no a když se opře o roh tak to asi moc stabilní nebude. Tak asi vede to Chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
15.2.12 12:22

Takovýhle nohy má náš stoleček Fisher price a drží dobře, stabilní jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
15.2.12 12:24

asi vím jaký stoleček od FP myslíš. Ten je opravdu stabilní, ale zase FP by měla být kvalitní značka. U toho druhého odkazu ani není napsáno kdo je výrobce :nevim: A to je trošku divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.2.12 13:22

No právě, FP je značka, tak tam je to jiné. Tento vypadá jako nějaký „no name“, takže těžko říct jaká je to kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.2.12 16:42

Máme (ten Chicco) a super, malýmu jsou tři roky a pořád si s ním vyhraje. Já ho tenkrát kupovala proto, že v herně na plavču se k němu vždycky vrhal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.2.12 21:38

Holky díky za reakce, dnes jsem ten Chicco stoleček objednala, tak snad se bude mojí berušce líbit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.2.12 00:28

Taky máme od chicca podobný, starší typ, u dětí byl moc oblíbený. Sundávaly tu horní desku a ve stolečku seděly.
Všimli jste si těch úděsných polštářů, v liště na napravo u druhého odkazu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
16.2.12 08:32
Ivaxy píše:
Taky máme od chicca podobný, starší typ, u dětí byl moc oblíbený. Sundávaly tu horní desku a ve stolečku seděly.
Všimli jste si těch úděsných polštářů, v liště na napravo u druhého odkazu? :mrgreen:

No tak to je síla. Tyhle polštáře rozhodně patří na stránku s dětským zbožím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
16.2.12 08:35

my máme starší model od fisher price asi od 8 měsíců a pořád je moc oblíbený, takže já doporučuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.2.12 08:59

Jo tak FP stoleček se mi taky líbí, ale ta cena je šílená. Kde vidíte ty polštáře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí