Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
kdo máte zkušenosti s těmito ze dvou telefonu od FP, který je podle vás lepší?
http://www.srovnanicen.cz/…D%20telefon/?…
nebo
http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…fon-cerveny/
Zkušenost tedy nemám, ale od pohledu se mi líbí víc ten první.
I když ten druhý už je dělaný asi moderně- jako „dotykáč“ .......za mě první. Hodně štěstí při výběru ![]()
Mame ten prvni male se libi a me taky je tam vyhoda ze je tam takovy papirek a tim si regulujes hlasitost ![]()
Také máme ten první, synovi se moc líbí a vyhraje si s nim
Na druhý jsem koukala jen v prodejně a i přesto bych vybrala ten první : -)
Přeji šťastný výběr ![]()
máme ten druhej, podle mě je spousta bílých hraček, proto jsem koupila ten druhej černej. měla jsem pocit že malého víc zaujme, je totiž hrozně závislej na ovladačích na televizi a našich mobilech, proto jsem chtěla něco co se tomu bude alespoň vzdáleně podobat. ale spíš vybírej podle toho jak velkého máš prcka, našemu je půl roku a ten černej mi taky přišel vhodnější pro takový prtě.
my máme ten druhý,dostali jsme ho k vánocům je dost tichý (to je velká výhoda
)máme ho teda v modré barvě ale víc si s ním vyhraju já než Domča teď ho totiž víc zajímají krabice
je škoda že to nevybíráš v kamenném obchodě to by si třeba mohl vybrat sám.takhle si domča vybral chodítko se kterým si hraje docela často ![]()
Díky holky, já jsem koukala právě taky na ten černý, že by byl víc podobný tomu opravdovému, ale jak jsem ho viděla na prodejně, tak mi přišel obrovský
no nějak se budu muset rozhodnout, teď malého hodně baví ten mluvící foťák od FP, asi nejopblíbenější hračka, tak chci něco podobného právě. Malý má 8,5 měs
Měli jsme oba. Ten první je dost těžký, moc nebliká a zdálo se mi divné to přepínání mezi číslama a hudbou. Pak jsme dostali ten druhý a z toho jsou děti nadšené. Je tam víc variant, nejen hudba, abeceda a čísla, ale i nějaké věty a písničky v češtině. A je lehčí a líp se jim drží v rukách.
Chevalinka píše:
my máme ten druhý,dostali jsme ho k vánocům je dost tichý (to je velká výhoda)máme ho teda v modré barvě ale víc si s ním vyhraju já než Domča teď ho totiž víc zajímají krabice
je škoda že to nevybíráš v kamenném obchodě to by si třeba mohl vybrat sám.takhle si domča vybral chodítko se kterým si hraje docela často
Já jsem se nakonec rozhodla taky pro ten druhý, ale zatím ho nemám, tak nevím..a zkoušela jsi měnit baterky, jestli už nrjsou vybité z obchodů? ![]()
Zkoušela jsem uplně nové ale stejně se mi to zdá slabě hrající.
arabela00 píše:
Zkoušela jsem uplně nové ale stejně se mi to zdá slabě hrající.
A tam není ts možnost volby hlasitosti zvuku jako u ostatních hraček FP? jen jedná hlasitost?
Arabelo, tak už ho taky máme a je taky tichý, ale myslím si že to je naschvál, protože dítko když bude například si ten telefon dávat k uchu a zmačkné tlačitka tak to bude hrát do ucha a kdyby to bylo víc náhlas, tak by to asi nebylo dobré. Ale to si jen myslím ![]()