Fisher Price - jaký mobilní telefon?

3140
9.2.12 10:00

Fisher price - jaký mobilní telefon?

Ahojky,

kdo máte zkušenosti s těmito ze dvou telefonu od FP, který je podle vás lepší?

http://www.srovnanicen.cz/…D%20telefon/?…
nebo
http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…fon-cerveny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
9.2.12 10:07

Zkušenost tedy nemám, ale od pohledu se mi líbí víc ten první.
I když ten druhý už je dělaný asi moderně- jako „dotykáč“ .......za mě první. Hodně štěstí při výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
9.2.12 10:09

Mame ten prvni male se libi a me taky je tam vyhoda ze je tam takovy papirek a tim si regulujes hlasitost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22589
9.2.12 10:12

Také máme ten první, synovi se moc líbí a vyhraje si s nim :mrgreen: Na druhý jsem koukala jen v prodejně a i přesto bych vybrala ten první : -)
Přeji šťastný výběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.2.12 10:17

máme ten druhej, podle mě je spousta bílých hraček, proto jsem koupila ten druhej černej. měla jsem pocit že malého víc zaujme, je totiž hrozně závislej na ovladačích na televizi a našich mobilech, proto jsem chtěla něco co se tomu bude alespoň vzdáleně podobat. ale spíš vybírej podle toho jak velkého máš prcka, našemu je půl roku a ten černej mi taky přišel vhodnější pro takový prtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
9.2.12 10:27

Máme ten černý a synek je spokojený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
9.2.12 10:44

my máme ten druhý,dostali jsme ho k vánocům je dost tichý (to je velká výhoda :mrgreen: )máme ho teda v modré barvě ale víc si s ním vyhraju já než Domča teď ho totiž víc zajímají krabice :P je škoda že to nevybíráš v kamenném obchodě to by si třeba mohl vybrat sám.takhle si domča vybral chodítko se kterým si hraje docela často :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
9.2.12 11:48

Díky holky, já jsem koukala právě taky na ten černý, že by byl víc podobný tomu opravdovému, ale jak jsem ho viděla na prodejně, tak mi přišel obrovský :think: no nějak se budu muset rozhodnout, teď malého hodně baví ten mluvící foťák od FP, asi nejopblíbenější hračka, tak chci něco podobného právě. Malý má 8,5 měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.2.12 13:12

Měli jsme oba. Ten první je dost těžký, moc nebliká a zdálo se mi divné to přepínání mezi číslama a hudbou. Pak jsme dostali ten druhý a z toho jsou děti nadšené. Je tam víc variant, nejen hudba, abeceda a čísla, ale i nějaké věty a písničky v češtině. A je lehčí a líp se jim drží v rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.2.12 17:23
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda ten telefon zní opravdu tak potichu,koupila jsem ho malému a zdá se mi že nejde vubec slyšet.Myslím tím ten černý druhý na obrázku.
Chevalinka píše:
my máme ten druhý,dostali jsme ho k vánocům je dost tichý (to je velká výhoda :mrgreen: )máme ho teda v modré barvě ale víc si s ním vyhraju já než Domča teď ho totiž víc zajímají krabice :P je škoda že to nevybíráš v kamenném obchodě to by si třeba mohl vybrat sám.takhle si domča vybral chodítko se kterým si hraje docela často :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.2.12 18:23

Já jsem se nakonec rozhodla taky pro ten druhý, ale zatím ho nemám, tak nevím..a zkoušela jsi měnit baterky, jestli už nrjsou vybité z obchodů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.2.12 22:25

Zkoušela jsem uplně nové ale stejně se mi to zdá slabě hrající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.2.12 10:38
arabela00 píše:
Zkoušela jsem uplně nové ale stejně se mi to zdá slabě hrající.

A tam není ts možnost volby hlasitosti zvuku jako u ostatních hraček FP? jen jedná hlasitost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
14.2.12 16:16

Bohužel u tohoto telefonku to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.2.12 21:20

Arabelo, tak už ho taky máme a je taky tichý, ale myslím si že to je naschvál, protože dítko když bude například si ten telefon dávat k uchu a zmačkné tlačitka tak to bude hrát do ucha a kdyby to bylo víc náhlas, tak by to asi nebylo dobré. Ale to si jen myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí