Do kdy jste používali kolotoč?

LL
1057
5.2.12 20:25

Dokdy jste používali kolotoč?

Dnes je malému 9m. Stojí v postýlce a za kolotoč pořád tahá. Ale zase ho používáme k uspávání. No dneska jsme ho odmontovali a usnul i bez něj, ale teda byl unavený. Napadlo mne, dokdy jste používali kolotoč vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
5.2.12 20:30

v 5m začal sám spávat v pokojíku a hůř usínal… koupila jsem proto kolotoč, jenže po něm natahoval ruce, kopal do něj nohama, byl vzteklý, že na něj nedosáhne… když se mu to povedlo, utrhl panáčka…
tak jsem ho za 3 dny zas oddělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.2.12 20:32

neměli jsme ho nikdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.2.12 20:33

Když do něj začal kopat a dělal s tím v časných ranních hodinách neskutečný hluk :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.2.12 20:35

nechce někdo úplně nový kolotoč? zn. panáček zvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.2.12 20:35
Black_Orchids píše:
nechce někdo úplně nový kolotoč? zn. panáček zvlášť…
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.2.12 20:38

Dala jsem ho pryc, kdyz mu bylo 7 mesicu, zacal se stavet a chytat ty panacky. :)

• Citovat
  • Upravit
11689
5.2.12 20:45

No my ho dali pryč, když se poprvé postavil v postálce a rozbil ho :cert: :cert: :lol: Ted má takovou uspávací želvičku co promítá hvězdičky na zed, u toho usíná nádherně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
5.2.12 20:46

Tak male je 21 mesicu a mame ho stale.No,kolotoc jsem odmontovala a ma v postylce polozenou jen tu hraci kvetinku,ktera ji uspava :).Vzdycky ji jen natahnu a polozim do rohu postylky,s ni si muze i hrat a sama natahovat,uz se to naucila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.12 20:48

mám 10m synka a kolotoč jsme dali pryč před 7m, taky jak píše Scarlett, jak si začal stoupat, tak za něj začal tahat a konečná :pocitac: a teď máme natahovacího medvídka na usínání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.2.12 20:52

Máme kolotoč od narození a teď je malé 17měsíců a má ho stále.Ale má ho díky tomu, že za něj vůbec netahá ani mu nic jiného nedělá.Jen si ho občas jak vstane pustí aby hrál a ona se u toho ještě válí.Pokud za něj tahá, tak bych mu ho už nevracela a vyzkoušela pokud bude usínat i bez něj.Vrátit ho tam můžeš případně vždycky.

• Citovat
  • Upravit
59398
5.2.12 20:57

Tomík má právě 2 roky a má ho stále, ale počítam že brzo přestane fungovat, už se na něm houpe :cert: jenže bez něj neusne, tak už se netočí ale hraje pořád. asi taky záleží na kvalitě kolotoče, ten náš bude asi dost kvalitní protože vydrží skoro vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.2.12 20:57
Lastkecka píše:
No my ho dali pryč, když se poprvé postavil v postálce a rozbil ho :cert: :cert: :lol: Ted má takovou uspávací želvičku co promítá hvězdičky na zed, u toho usíná nádherně :)

a to kouká na to promítání? hýbe se to nějak nebo je to statický?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.2.12 21:01

Tak synovi je 18 měsícu a máme taky ještě je zvyklý s ním usínat a netahá za něj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
5.2.12 21:05
Prosím, poslat odkaz, jakou želvičku. Že bych mu taky pořídila náhradu :P
Lastkecka píše:
No my ho dali pryč, když se poprvé postavil v postálce a rozbil ho :cert: :cert: :lol: Ted má takovou uspávací želvičku co promítá hvězdičky na zed, u toho usíná nádherně :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí