Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud vím, tak je měli v Pompu
Zkus se kouknout i na jejich stránky.
i v hračkářstvích Dráčik,tam jsme je koupili a pokaždé je tam měli.
v dráčíku na netu je nemají…:-/ v pompu jsem se dívala taky nemají..:-(
Ahojky, já vím, že je to trapná otázka, ale kdo vyrábí panenky MH? V USA, v České republice nebo v Mexicu?
já si myslím že v USA
ale nevím
Hledám to, ale nic nikde
tak ahooj ![]()
Je to od Matela, tak asi v USA, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, ale dcera z nich taky blázní, takže jsem jich pár sháněla pod stromeček a teď jako odměnu za příjimačky na gympl budu taky jednu kupovat. Jinak u nás v hračkárnách je mají, nouze byla jen před Vánoci, doporučuju na fcb stránku Monster hight Česká republika, mají tam netový obchod a ke koupi úplně všechny, i ty, co jsou zatím jen v cizině, pokud jsi z Prahy a chceš ušetřit poštovné, dají se koupit přímo v muzeu barbín v centru, nebo objednat přes net a osobně vyzvednout:)
Holky já jsem sehnala na www.bejby.net , jinak když jsem koukala na krabici od panenky, tak se tam píše, že se vyrábí v Indonésii a počítám, že více výroben nebude..? ![]()
holky, prosím o pomoc. scháním jakoukoli panenku v pyžámku, nebo i v jiným provedení monster high.
Na netu jsem prohledala snad všechny stránku a už od Vánoc není nic skladem.. dodací doba v nedohlednu..
Nemáte někdo tip? kde se dájí sehnat??
Jsem už fakt bezradná…
anonym. dcerka občas přepne a čučí co jsem psala..