Pexeso s trojicema

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
439
3.2.12 11:22

Pexeso s trojicema

Koupila jsem pexeso a dnes při stříhání jsem zjistila že místo dvojice stejných obrázků jsou trojice. Nejdřív jsem myslela že mám nějaký zmetek :mrgreen: , ale nemám, v pravidlech bylo že se hledají trojice :lol:

Máte s tím někdo zkušenost? Jak staré dítě to zvádne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
3.2.12 11:26
MikaSipa píše:
Koupila jsem pexeso a dnes při stříhání jsem zjistila že místo dvojice stejných obrázků jsou trojice. Nejdřív jsem myslela že mám nějaký zmetek :mrgreen: , ale nemám, v pravidlech bylo že se hledají trojice :lol:Máte s tím někdo zkušenost? Jak staré dítě to zvádne?

Máme doma pexeso trojice-zvířatka-maminka-tatínek a mládatko :mrgreen: Syn 4 letý to hraje uplně v pohodě,začal asi ve 3 letech a vždycky vyhraje :lol: :lol: ALe dřív ho to moc nebavilo,tak jsme to hráli tak,že to bylo normálně otočené obrázkem nahoru a on hledal zvířatka co k sobě patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.2.12 11:27

Jé díky za tip :dance: :lol: O tom jsem nikdy neslyšela! 8o Synátor je na pexeso machr, vždycky má uhádnutých tak 90% obrázků a já ten zbytek :oops: :mrgreen: Tak se kouku po tom trojitým ať mu to trochu stížím :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20662
3.2.12 11:27
ww píše:
Jé díky za tip :dance: :lol: O tom jsem nikdy neslyšela! 8o Synátor je na pexeso machr, vždycky má uhádnutých tak 90% obrázků a já ten zbytek :oops: :mrgreen: Tak se kouku po tom trojitým ať mu to trochu stížím :cert: :mrgreen:

Já si myslela,že to taky stížím,ale spíš se přitížilo mě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.2.12 11:29

Dítě to zvládne určitě,ale jestli ty jako soupeř uspěješ :) ,mě dávají zabrat i dvojčky,už jsem nevyhrála ani nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
3.2.12 11:29
Katka86 píše:
ww píše:
Jé díky za tip :dance: :lol: O tom jsem nikdy neslyšela! 8o Synátor je na pexeso machr, vždycky má uhádnutých tak 90% obrázků a já ten zbytek :oops: :mrgreen: Tak se kouku po tom trojitým ať mu to trochu stížím :cert: :mrgreen:
Já si myslela,že to taky stížím,ale spíš se přitížilo mě :lol: :lol: :lol:

Ó safra :think: :mrgreen: Tak zase nic, už mě štve že furt vyhrává :mrgreen: On má snad fotografickou pamět 8o

• Citovat
  • Upravit
20662
3.2.12 11:30
ww píše:
Katka86 píše:
ww píše:
Já si myslela,že to taky stížím,ale spíš se přitížilo mě :lol: :lol: :lol:
Ó safra :think: :mrgreen: Tak zase nic, už mě štve že furt vyhrává :mrgreen: On má snad fotografickou pamět 8o

U nás je to to samé a já nejsem schopná vyhrát ani člověče nezlob se :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ

Dado ty taky? 8o :mrgreen: Máme to ale dokonalé děti, co? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
439

no já mám někdy problém s dvojecema :mrgreen: tak to vidím že to bude asi stejné, malej to zvládne a já zase prohraju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.2.12 11:33

Miko a tos koupila kde? :think:

• Citovat
  • Upravit
kahaja
3.2.12 11:37

jmenuje se to PEXETRIO.

• Citovat
  • Upravit
439
3.2.12 11:38

Už jsem to koupila před Vánoci, v jednom krámku s lidovou tvořivostí. Myslela jsem že je to normální, viděla jsem Rákosníčka, Křemílka, tak se mi líbilo :-) a dneska jsem si na něj vzpomněla, tak se dám do stříhání a koukám jako pud :P, že je to tam 3× :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.2.12 11:39

Tohle se jmenovalo normálně pexeso :,( :think: český výrobek, a nakladatelství AKIM

kahaja píše:
jmenuje se to PEXETRIO.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
3.2.12 11:42

a jsou tam ty obrázky 3× stejné? V tom pexetriu je každý jiný, ale patří k sobě významem.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
3.2.12 11:44
ww píše:
Dado ty taky? 8o :mrgreen: Máme to ale dokonalé děti, co? :lol: :lol: :lol:
**Taky :oops: :oops: :oops: **A co je horší, dcera už chce hrát scrabble,to budu v úplném pytlíkově :lol: :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino