Pexeso s trojicema

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kahaja
3.2.12 11:44
  • Citovat
  • Upravit
439
3.2.12 11:45

Koukám to pexetrio je na kartonu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
3.2.12 11:45
dada1511 píše:
ww píše:
Dado ty taky? 8o :mrgreen: Máme to ale dokonalé děti, co? :lol: :lol: :lol:
**Taky :oops: :oops: :oops: **A co je horší, dcera už chce hrát scrabble,to budu v úplném pytlíkově :lol: :mrgreen: :lol:

A obávám se, že bude už jen hůř…

• Citovat
  • Upravit
439
3.2.12 11:46

no všechny 3 obr. jsou stejné :-)klasika, takové to stříhací
našla jsem ho i na netu:-)

http://karetni-hry.heureka.cz/…ana/galerie/?…

kahaja píše:
a jsou tam ty obrázky 3× stejné? V tom pexetriu je každý jiný, ale patří k sobě významem.

Příspěvek upraven 03.02.12 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
3.2.12 11:47
MikaSipa píše:
Koukám to pexetrio je na kartonu???

je

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
3.2.12 11:51

Holky a když jsme u toho… Co máte doma ještě za hry? :think: My máme karty, pexesa, člověče, lodě, Hádej kdo, jo a taky u nás jedou piškvorky :lol: Davča bude mít cobydup narozky, už 9 8o bože to letí :? tak bych chtěla koupit nějakou hru… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
439
3.2.12 11:53

Co nějakou hru od Mindoku? Synovec má Safari a pak Blokuj zloděje, (nevím jestli se to tak jmenuje)
Pěkné jsou i Bílé nebo Černé historky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.2.12 12:08
ww píše:
Holky a když jsme u toho… Co máte doma ještě za hry? :think: My máme karty, pexesa, člověče, lodě, Hádej kdo, jo a taky u nás jedou piškvorky :lol: Davča bude mít cobydup narozky, už 9 8o bože to letí :? tak bych chtěla koupit nějakou hru… :nevim:

No,mladá bude mít další týden 8 let :) ,máme totéž,piškvorky jedou,ty beru k doktorovi,nebo do busu.Já bych taky něco koupila,nového - třeba aktivity,ale nechci vypadat před svím dítětem jako úplný blbec :lol: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21896
3.2.12 12:13

No tak to se mi ale ulevilo.Moje trileta dcera me v pexesu drti a ja z toho mela pomalu mindrak,ze mi pamet dosluhuje :mrgreen: .Tak jsem rada,ze v tom nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.2.12 12:14

Aktivity doporučuji, u nás hraje celá rodina, i babička a děda, hrozně se u toho nasmějeme :-)
dada proč vypadat jako blbec :mrgreen: my při tom taky vypadáme všelijak, ale děti se u toho hrozně nasmějou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
3.2.12 12:25

Ještě jsou možné Osadníci. Já jsem je poprvé hrála u sestřenice s její 5-ti letou a 11-ti letou dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí