Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ncc1701 píše:
Měnit dál o frekvenci jednu za hodinu. Nonstop.
Jdu na to.
@Litta píše:
Ha, jdete mi do rány. @Fjodorka - vrať si, prosím, minulou profilovku. Krásně se na ni koukalo.
Jsem se tu opakovaně dozvěděla, že mít vlastní ksicht je trapný
A teď mi nedáte pokoj a nedáte ![]()
To se fakt nikomu nelíbí pařící ovce? Chcete mě mít v depresi z mého mladšího a krásnějšího já? ![]()
@Larr Tak díky změnám tvých profilovek si tě pořád ne a ne zařadit a zapamatovat, nedokážu si k tobě přiřadit jediný názor, o tvé přítomnosti v diskuzích se dozvídám jen při čtení citací ![]()
Vím o tobě vlastně jen to, že často měníš profilovky
Tak bych si tě ráda nějak zapamatovala, napiš si alespoň poznávací heslo do podpisu ![]()
@Fjodorka píše:
@Larr Tak díky změnám tvých profilovek si tě pořád ne a ne zařadit a zapamatovat, nedokážu si k tobě přiřadit jediný názor, o tvé přítomnosti v diskuzích se dozvídám jen při čtení citacíVím o tobě vlastně jen to, že často měníš profilovky
Tak bych si tě ráda nějak zapamatovala, napiš si alespoň poznávací heslo do podpisu
Já si jí pamatuju.
Vede kurzy zkracování ![]()
Jsem pro měnění ![]()
@Fjodorka ovce nejsou špatný… ale nejsou tak zapamatovatelný jako tvoje mladší já
Já dnes změnila, protože jsem našla příspěvek od nějakého nováčka s 25 příspěvky, se skoro stejným, jako ten můj původní
. A kdo ví, co se z ní vyklube a ještě by si mě s ní pletli ![]()
@Fjodorka píše:To se fakt nikomu nelíbí pařící ovce?
Tak já jsem teprve teď pochopila, že to jsou ovce. Zběžným pohledem jsem si myslela, že to jsou kosmonauti ![]()
@Fjodorka píše:
Jsem se tu opakovaně dozvěděla, že mít vlastní ksicht je trapnýA teď mi nedáte pokoj a nedáte
To se fakt nikomu nelíbí pařící ovce? Chcete mě mít v depresi z mého mladšího a krásnějšího já?
Ten vlastní xicht je fakt, ale zrovna u tebe a par dalších to opravdu neplatí ![]()
Měnit… i když kočičák není špatnej