Měnit profilovky nebo nechat jednu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
7.3.14 22:59

Měnit… i když kočičák není špatnej

• Citovat
  • Upravit
Larr
7.3.14 23:45
@ncc1701 píše:
Měnit dál o frekvenci jednu za hodinu. Nonstop.

Jdu na to.

• Citovat
  • Upravit
10337
7.3.14 23:48

@Larr mé kočeně se líbíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
7.3.14 23:52

@Lusy23 rozhodnuto.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.3.14 00:10

@Lusy23 @Larr uděláte si spolu koťátka?

• Citovat
  • Upravit
Medžika
8.3.14 00:17

Měň dál, nick je pamatovatelný. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11439
8.3.14 00:42
@Litta píše:
Ha, jdete mi do rány. @Fjodorka - vrať si, prosím, minulou profilovku. Krásně se na ni koukalo. :oops:

Jsem se tu opakovaně dozvěděla, že mít vlastní ksicht je trapný :lol: A teď mi nedáte pokoj a nedáte :mrgreen:
To se fakt nikomu nelíbí pařící ovce? Chcete mě mít v depresi z mého mladšího a krásnějšího já? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.3.14 00:44

@Larr Tak díky změnám tvých profilovek si tě pořád ne a ne zařadit a zapamatovat, nedokážu si k tobě přiřadit jediný názor, o tvé přítomnosti v diskuzích se dozvídám jen při čtení citací :lol:

Vím o tobě vlastně jen to, že často měníš profilovky :mrgreen: Tak bych si tě ráda nějak zapamatovala, napiš si alespoň poznávací heslo do podpisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
8.3.14 02:59
@Fjodorka píše:
@Larr Tak díky změnám tvých profilovek si tě pořád ne a ne zařadit a zapamatovat, nedokážu si k tobě přiřadit jediný názor, o tvé přítomnosti v diskuzích se dozvídám jen při čtení citací :lol:Vím o tobě vlastně jen to, že často měníš profilovky :mrgreen: Tak bych si tě ráda nějak zapamatovala, napiš si alespoň poznávací heslo do podpisu :lol:

Já si jí pamatuju.
Vede kurzy zkracování :lol:
Jsem pro měnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.14 09:18

@Fjodorka ovce nejsou špatný… ale nejsou tak zapamatovatelný jako tvoje mladší já

• Citovat
  • Upravit
2453
8.3.14 09:22

Já dnes změnila, protože jsem našla příspěvek od nějakého nováčka s 25 příspěvky, se skoro stejným, jako ten můj původní :zed:. A kdo ví, co se z ní vyklube a ještě by si mě s ní pletli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.3.14 09:24
@Fjodorka píše:To se fakt nikomu nelíbí pařící ovce?

Tak já jsem teprve teď pochopila, že to jsou ovce. Zběžným pohledem jsem si myslela, že to jsou kosmonauti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
8.3.14 09:59
@lucenka píše:

ne, nebudu si kazit figuru :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
8.3.14 10:01
@Fjodorka píše:
Jsem se tu opakovaně dozvěděla, že mít vlastní ksicht je trapný :lol: A teď mi nedáte pokoj a nedáte :mrgreen:
To se fakt nikomu nelíbí pařící ovce? Chcete mě mít v depresi z mého mladšího a krásnějšího já? :P

Ten vlastní xicht je fakt, ale zrovna u tebe a par dalších to opravdu neplatí ;)

• Citovat
  • Upravit
Larr
8.3.14 14:15
@lucenka píše:

Jdu hledat mimi, který by se nám líbilo :dance:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová