Akvárium na stěnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
10.4.13 11:38

@Bemula tohle asi nechces slyšet ale já bych volila když uz na stěnu tak takové to v pruhledu… ze bys mela akvárko napriklad ve zdi mezi kuchyní a obývákem…(my máme zdi nekde i 50cm) ale pokud zijete v bytě, tam asi taková možnost taky není že? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.4.13 12:04

@kotaska91 Výška jo, ale to akvárko je hluboké 11cm, podle mě dospělý skalár má na délku klidně i víc, takže by prostě doplaval na jeden konec a nějak se horkotěžko otočil a plaval zas zpátky :twisted:
Jinak jo, vyšší akvárka oni rádi, tady je ale prostě pidi ta hloubka… jakože šířka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
10.4.13 12:07

@Pipet no, je fakt, že 11 cm je málo, chtělo by to aspon 20 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.4.13 16:01

No když si vybavím tu poslední přeživší skaláru, co mají naši, tak v 11 cm bych jí dost litovala, už je opravdu velká, ale na druhou stranu, ona by asi ani toli v tomto akvárku nevyrostla :nevim: Ve zdi jsou nádherný akvárka, kdyby to u nás šlo, tak už tady asi dávno je. Ale do tohoto bych nešla. My máme akvárko u zdi a když se v něm dělá ordnung, tak se při tom docela nacáká. Např. včera se nám večer zasekl filtr :nevim: a tybky už plavaly u hladiny a lapaly po vzduchu, než jsem si toho všimla a v té rychlosti jsem kolem docela nadělala. Trochu si taky nedokážu představit, že by to mělo držet na zdi. To bude strašně těžký a fakt bych se bála, že to spadne :nevim:
@kotaska91 Rybičky ještě nepřiletěly? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
355
10.4.13 19:34

moderní akvárium

@Efsheny No to by byla paráda, to by se mi líbilo ale bohužel bydlíme v paneláku, tak možná se domluvit se sousedama a domluvit se na střídavé péči :mrgreen:.

Všem moc děkuji za příspěvky. Já si taky právě myslím, že těch 11 cm je fakt hodně málo, sice to je pěkné, ale chudáci rybičky.

A nevíte prosím někdo o nějakém fakt pěkném designovém moderním neokoukaném akvárku, které by se mi hodilo do obyváku, nějaké menší, bez stojanu, které bych mohla dát třeba na komodu? Jinde místo není,(teď jsme totiž dělali nový a máme ho ve stylu vysoký lesk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
10.4.13 19:40

Za mě je to trápení zvířat..možná tak max paví očka a i ty budou chudáci..ryba se musí v případě, že se třeba něčeho lekně mít kam schovat..atd..dobře to rozmyslete..já mam metr dlouhý akva 40cm široký v něm 3skaláry 3 tetry a je jim to skorem malé…takže tudle placku ani zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.4.13 19:44

@ivulk O příspěvek víš jsem sama psala, že mi to přijde malé a že chudáci rybičky, takže hledám jiné akvárium, ale pěkné, moderní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.4.13 19:44

Tak si pořiďte třeba ten nástěnný krb, na to se dá koukat stejně jako na rybičky.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
10.4.13 19:46

@Bemula Pěkné, moderní :nevim: Akvária jsou vesměs stejná a asi jenom vrchní deklík se může nějak lišit. Podívej se na internetu na nějaký akvarijní sety :nevim:

• Citovat
  • Upravit
355
10.4.13 19:46

@RadkaCh No jo, ale já bych radši rybičky :D.
Nemusím mít (ani nebudu) to na zed, ale chci nějaké pěkné, takže pokud má někdo nějaký návrh, sem s ním ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.4.13 19:48

@Bemula Nejhezčí jsou stejně ty rybičky. Zbytek je jen nádoba, obal, na který se moc nekouká. Vím, že se dělají i nějaký sloupový akvárka, ale to mi teda přijde stejně nesmyslný jako to na zeď.

• Citovat
  • Upravit
355
10.4.13 19:49

Koukala jsem třeba i na tohle, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.4.13 19:50

@RadkaCh A hlavně ty barevný a co se pěkně lesknou a svítí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.4.13 19:52

@Bemula Máš s rybičkami aspoň nějaký zkušenosti? Najdi si nějakou literaturu o těch základech a výběru nádrží a vybírej podle toho.

• Citovat
  • Upravit
355
10.4.13 20:01

@RadkaCh Jj, dříve jsem chovali rybičky, ale dříve nebyli takové akvárka jako teď, bylo to všechno stejné :).
Já hledám něco pěkného, moderního na ozdobení obyváku, ale zároveň i něco v čem by se rybkám líbilo a měli pěkný život, nejsem žádný tyran, to si radši odpustím vzhled a pořídím klasiku. Ale asi taková kombinace není :(. Nakonec si šoupnu normální akvárko do ložnice, min. 150l a bude ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný