Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj
no vzhledem k tomu,ze v aktualnim katalogu nic neni,ale ten je pouze do dneska,tak pocitam,ze od zitrka.
ja jsem tam byla vcera , ale je fakt, ze nemaj napsano do kdy
je to od 17. do 26. 12 nebo do vyprodání zásob
Ale v našem se už včera skoro nedalo projet s vozíkem, kolik tam bylo lidí a dneska už moc hraček nezůstalo ![]()
kubikova píše:
je to od 17. do 26. 12 nebo do vyprodání zásobAle v našem se už včera skoro nedalo projet s vozíkem, kolik tam bylo lidí a dneska už moc hraček nezůstalo
Díky,tak to se na to vykašlu.U nás (Svitavy) už určitě taky nic nebude.
Dobrý den,minulý rok byl v hypermarketu albert výprodej hraček a bylo to 17.12 2010 a nevíte prosím někdo kdy to bude letos?Děkuji Markéta
Zdravím oživuji diskusi nevíte někdo kde je ve Zlíně albert Hypermarket mají tam v akci plínky a přebalovací podložky ale jen v hypermarketu
Ve Zlíně myslím hypermarket není, my jezdíme do Vsetína, ale jsme tak napůl mezi Zlínem a Vsetínem, tak se to vyplatí. Ze Zlína už je to celkem kus…
Nejblizsi je na vsetine..tedy aspon co vim. Druhou stranu otrokovice kromeriz nebo druha strana smet napajedle nevim neznam..
Vsetín, Kroměříž, Kunovice. Ve Zlíně hypermarket není. Mapa tady: http://www.albert.cz/…odejen/index$162.html?region=z&district=z_uh&results=1&tab=advanced
Ahoj,včera jsem viděla v televizi reklamu na slevu hraček v Alber hypermarketu,ale nezaregistrovala jsem od kolikátého.Nevíte prosím někdo?