Album na scrapbooking

1307
31.8.12 16:05

Album na scrapbooking

Ahoj, nedávno jsem se zcela nadchla pro scrapbooking, ještě jsem si nic nepořídila, zatím se rozkoukávám na internetu, hledám inspiraci a taky co nabízejí eshopy, ale mám problém s albem - tápu a nemůžu se rozhodnout, které pořídit, jaký typ a taky mi žádné nepadlo vyloženě do oka. Mělo by to být album pro mého téměř ročního syna, ale nemusí být modré…Mohly byste mi prosím hodit třeba nějaké odkazy na alba, která se vám osvědčila, nebo se vám líbí a možná přihodit i nějakou tu radu k výběru? Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
31.8.12 16:23

Já šla do klasického papírnictví, koupila jsem tam album s čistě bílejma stránkama a scrapbook dělám do něj ;) Vyjde levněji, než alba přímo určená na scrapbook, ale vypadá to moc hezky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.8.12 17:12

Aha, taky dobrý nápad, takže album do kterého se lepí fotky ve fotorůžcích......no, ale není ten scrapbook moc tlustý? přece jenom se tam lepí různé blbůstky…jo a lepíš na ty stránky třeba i různé barevné papíry? myslím, přes celou stránku…Ještě to nemám úplně ujasněné tak mám spoustu dotazů :D Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.8.12 17:15

Nekupuj to nejsilnější, co tam budou mít a je to v pohodě ;)
Já to dělám různě, třeba celou stránku pomaluju, nalepím papír, barevnou vlnovku, stužky, něco vypadá líp na bílém, korálky, knoflíky, flitry, třpytky, třpytková lepidla. Hodně věcí se dá levně koupit v KIKu, tam mají tyhle blbinky. Dělám si kapsy na korálky, co lepím do rohů a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
31.8.12 19:31

Ahoj já začala se scrapbookem tento týden a taky jsem si koupila album klasický na růžky.. kupovala jsem na www.fotorada.cz přišlo hned druhý den :) ty barevné čtvrtky jsem si taky nějaké koupila, jednu už i použila a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.9.12 09:54

@lyrica děkuju za tip na Kik
@mamartina ty alba na fotorada jsou moc hezké, ale mě se bohužel líbí takové, které se cenově vyrovnají těm na scrapbook, ale tak to neva, když mi něco padne do oka…jen musím počkat na rodičovskou. To které se mi líbí má 60 stran, není to hodně? aby to moc neodstávalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
1.9.12 10:05

@Spenata já mám taky 60 stránkový ale zatím nevím jsem opravdu na začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.9.12 11:40

Tak jasně, já zas předbíhám, ještě jsem nezačala a už mám strach, jestli mi 60 listů bude stačit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.10.12 12:19

Ahojky holky, nevíte náhodou kde by se dal vytisknout kalendář jen s číselníkem? Chtěla bych si vytisknout na bílý papír ten číselník a k tomu bych si nalepila fotky a různýjiný věcičky. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
10.10.12 18:00

@tenea vytisknout nevím ale dá se koupit kalendář k dotvoření http://www.hurapapir.cz/…tvoreni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.10.12 18:07

@mamartina děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.5.14 12:39

Dobrý den, mám dotaz naprostého laika. Na scrapbooking se tady fakt necítím, ale dcera si pamatuje ze seriálu Timmy Time epizodu, kde si děti lepí památky do sešitu, a pořád mi tu strká věci do knih a bloků… Chtěla bych koupit nějaký hezký sešit, klidně i s pomalovanými stránkami, aby si to tam mohla lepit sama (počítám, že k tomu přidá nálepky ze sešitu s Hello Kitty a tak, ale s tím se počítá ;) ). Díky předem moc za tipy na hezké sešity nebo alba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.5.14 00:00

Zdravím,
zkoušela jsem scrapbooking. A na moji peněženku to je fakt náročné. Hlavně jsou tedy náročné všechny ty podklady bločky atd. ale někde na internetu jsem viděla i speciální alba na scrapbooking a ty zase tak drahé nebyly. Takže asi stačí hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.5.14 00:10

No já je právě neviděla ;) Nakonec jsem koupila normální album na fotky, kam se nalepujou rožky - akorát že si tam bude malá lepit svoje památky. Inspirovala se tady https://www.youtube.com/watch?… : takže album bude dělat sama ze svých zdrojů - svoje památky, plus maximálně nějaká samolepka (např. ze samolepkové knížky s Hello Kitty, Barbie nebo se zvířátky) nebo něco co si sama vystřihne. Žádné sety pičičundinek kupovat nehodlám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 11:12

Ahoj, poradíte mi prosím zda je tedy vůbec nějaké řešení :-/? Ve scarpbookingu jsem úplný lajk a má tvořivost není úplně ideální :-),ale v tomto případě mi nic nezbývalo. Byla jsem s přítelem na vysněné dovolené a proto jsem poprosila „známou“ která se těmito věcmi zabývá zda by mi nevyzdobila přední desky alba…řekla mi že to udělá technikou scarpbooking, ale bohužel asi neměla tolik času a její výtvor stál za… :? Tak jsem si ho s přítel dozdobila sama…,ale teď nevim jak mám přední desky zafixovat??Jde to vůbec nějak? Ona mi tvrdila že se to běžně dělá, ale zatím jsem nepochodila :-(…děkuji za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat