Lepidlo na fotky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@smurfka já všechny fotky lepím oboustrannou lepící páskou. mám jen ty nejlepší zkušenosti. sice to musíš nastříhat a odlepovat z obou stran ty folie, ale zase nic neupatláš ![]()
no a viděla sem, že se dají koupit i přímo takové oboustranné lepítka na fotky, jako že už jsou nařezané…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
mužeš hodit název a cenu, nebo odkaz na netu?
Mam pocit, ze je to http://www.fotoskoda.cz/…-50-ml-18330 ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anielkha
aha..ale díky za tipa..zkusím ještě pohledat, nebo se zeptam v nějakém fotolabu..přijde mi že ty trojúhelníčky na fotky vydrží jen na málo foteka stojí hodně, tak chci přejít na něco jiného..
- Citovat
- Upravit
@smurfka píše:
@Anielkha
aha..ale díky za tipa..zkusím ještě pohledat, nebo se zeptam v nějakém fotolabu..přijde mi že ty trojúhelníčky na fotky vydrží jen na málo foteka stojí hodně, tak chci přejít na něco jiného..
Mne to prave doporucili ve fotoskoda.. ale ja nejsem nejaky albovy nadsenec.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anielkha
já taky ne..ale ted chci založit album malému a za dva měsíce jeho života mám kolem stovky fotek, na to by mi balení čtverečku ani nestačilo.. ![]()
u nas v PV je snad jen happy foto tak uvidíme jak budou sdílní.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já mám ty oboustranné lepítka, je to čistá práce, dělala jsem s tím svatební album a dobrý… drží to a jde to i odlepit, ale kolik to stalo už si nepamatuju. Kupovala jsem to v Markofotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já lepím obyčejným tuhým lepidlem v tyčince a nikdy jsem neměla problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marka76
fakt
to se ti fotky nidky nezkroutili? a drzi jo? to cumim teda ![]()
- Citovat
- Upravit
@smurfka píše:
@Marka76
faktto se ti fotky nidky nezkroutili? a drzi jo? to cumim teda
Nikdy se nezkroutily a drří
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj lidičky. Chtěla bych radu. Existuje něco takového jako lepidlo na fotky?
Myslím když chci dát fotky do alba a nekupovala bych takové ty růžky do kterých se fotky strkají, ale koupila bych lepidlo..Je něco takového aby se pak fotky nekroutili nebo abych je nezničila? používáte nějaké a jaké máte zkušenosti? děkuji.