Šicí stroj Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
8.8.12 16:20

Šicí stroj Ikea

Ahoj maminky,

prosim, mate nektera sici stroj z Ikei? Jaky je? Chci se naucit sit a mam casem slibeny sici stroj od mamky (janome), ktera si chce koupit profesionalnejsi. Do te doby se chci naucit zaklady a poridit si opravdu levny stroj, ale takovy, at se to na nem ucit samozrejme da :-)

Diky za odpovedi!

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1614
8.8.12 16:23

Ja na nej taky koukala a taky me zajima jestli je v pohode. Mozna ti ale nekdo napise, ze je urcite blbej, protoze je z Ikey :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
8.8.12 16:25

Taky jsem nad ním přemýšlela. Nechci nic na žádný velký šití, ale jen třeba zašít malému tepláky, upravit délku kalhot atd. Počkám na pozitivní reakce a jedu pro něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
8.8.12 16:32

Mě přijde lepší stoj z Lidlu, sem tam ho mívají za cenu okolo dvou tisíc.. I když osobní zkušenost s tím Ikeáckým nemám, nepřišel mi tak na okouknutí moc dobrý.
Samozřejmě dražší Janome nebo Brother už je jiné kafe a pokud pak dostaneš od mamky, nemá smysl teď investovat víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.8.12 16:39

Nemám zkušenost s tímto, ale nepíše se tam, zda je uvnitř plastový nebo kovový. Pokud plast, tak nebrat. Přeci jenom není zadarmo. Raději bych investovala do Singeru, co byl tuhle v Lidlu za dva tácy. Mám podobný. Šiji docela hodně a zvládám na něm cokoliv. Nemám maminku, co mi koupí dražší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.8.12 16:43

Taky tchibo ma stroj singer, jaky je, jsem ale nekoukala. Urcite koukat na plastovost.

Ja uz teda radsi investovala do brotheru., ale kdyz mas slibeno. Nebo zkusit od nekoho koupit starou veritasku, sijou taky dobre, ale dost zalezi v jakym je stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
8.8.12 16:44
@kozisek píše:
Nemám zkušenost s tímto, ale nepíše se tam, zda je uvnitř plastový nebo kovový. Pokud plast, tak nebrat. Přeci jenom není zadarmo. Raději bych investovala do Singeru, co byl tuhle v Lidlu za dva tácy. Mám podobný. Šiji docela hodně a zvládám na něm cokoliv. Nemám maminku, co mi koupí dražší :mrgreen:

Ram je hlinik a potah je plast :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.8.12 16:45

Hlinik? to taky neni nic bytelnyho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
8.8.12 16:51

Podle me tyhle levne stroje nejsou uvnitr nikdy kovove :nevim:
Jinak teda cca za 2300 Kc uz se da koupit zakladni Janome nebo Brother

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.8.12 17:23
@suik píše:
Hlinik? to taky neni nic bytelnyho. :nevim:

Z hliníku se dělají třeba rámy jízdních kol, to bych si myslela, že je bytelný dost :mrgreen:

Taky o tom stroji přemýšlím, ale já jsem v šití úplná lama, takže mě to stačit bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.8.12 17:38

@Erian ja jsem jeste schvalne koukala co je treba v brotherovi, jeslti nemelu kraviny :mrgreen:, ale nenasla jsem.

ja si hned predstavila hlinikovou lzici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.8.12 18:47
@suik píše:
@Erian ja jsem jeste schvalne koukala co je treba v brotherovi, jeslti nemelu kraviny :mrgreen:, ale nenasla jsem.ja si hned predstavila hlinikovou lzici :mrgreen:

Hliníková lžíce je hnus, z toho mě bolí zuby jen to píšu :lol:
Ale hliník nebude blbý materiál, když to není plast :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.8.12 21:35

Holky, dekuji za reakce ;-)

Chci opravdu ten nejlevnejsi, vim, ze bych mohla priplatit, ale prijde mi to ted zbytecne, protoze mamka prave loni ode mne dostala ten Janome a rozesila se tolik, ze chce jeste vice profesionalnejsi :-D Tak jsme domluvene, ze az to prijde, da mi ten svuj, ale trvat to samozrejme muze i hoodne dlouho a me se nechce cekat :-)

Jinak jsem dnes tedy do Ikei jela a prijde mi bytelny, pevny, proste moc se mi libil. Koukala jsem predtim v nejakem obchode na jakysik mensi a levny stroj, ale to fakt bylo videt, ze je to chrastitko. Ten ikeacky jsem zkoukla ze vsech stran a i kdyz tomu samozrejme nerozumim, tak laitskym okem bych rekla, ze je fajn :-)

Meli tam i na latce vyzkousene vsechny ty druhy stehů a vypadaly moc dobre!
Treba napriklad ten stroj v lidlu - mamka videla nejake video a rikala mi, ze jak tam na nem sili, tak bylo videt, ze to ty stehy i vynechava.

Takze ja tedy asi urco pujdu do ikeackeho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.8.12 10:35

Tak nikdo už nemá zkušenost??? Mám chuť pro něj dnes zajet :-)

Jo a má záruku 3 roky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
31.8.12 10:37

Ahojky, máte už někdo ten stroj doma? Taky o něm vážně uvažuji, hlavně manžel svolil, že by mi ho i koupil :lol:
Na stroji jsem nikdy nešila (akorát trochu na základce), takže nepotřebuju nic extra, vše bude lepší než moje píchání v ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat