Šicí stroj Ikea
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Temaho Koupila a jsem maximálně spokojená
Švadlenky by asi kroutily hlavami, ale přijde mi skvěle jednoduchý a na naučení super!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajoslava píše:
@Temaho Koupila a jsem maximálně spokojenáŠvadlenky by asi kroutily hlavami, ale přijde mi skvěle jednoduchý a na naučení super!
Paráda, tak to ráda slyším. Mně bude určitě stačit, jdu do něj
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak už máš šicí stroj doma?? ![]()
Já také o něm přemýšlím, ale bojím se nenaletět a diskusí na tento stroj je pomálu
Šila bych také jen základní kousky ![]()
Dík Terka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omalovanky Já zatím chvělu chválu, jako začátečnici mi bohatě stačí a to na něm šiju hračky pro svou holčičku a zatím paráda. Nemůžu si stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu do něj ![]()
Na to moje základní šití a šikovností mých prstíků bude ještě LUXUSNÍ ![]()
Teď mám trochu ještě čas na to, ale jak malá začne lést a skotačit
uvidíme kolikrát ho za ten rok vytáhnu ![]()
Určitě bude stačit. Děkuji za doporučení
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajoslava píše:
Tak co, je doma?
taky mě zajímá, kolik má ten ikea šicí stroj nových majitelek a jak jsou spokojené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojk maminky, tak já jsem dostala tento šicí stroj od manžela k narozennám…nikdy pře tím jsem na šicím stroji nedělala, takže začínám úplně od velké nuly ![]()
A boooohatě mi stačí!! už jsem ušila krásné voňavé polštářky jako dárek k vánocům a kapsář! a musím řuct že to bylo uplne v pohode!! nitě jsem navlékla podle návodu hned napoprvé a pak už to jde pekne samo ![]()
dneska se chystám na závěsy pro malou do pokoje ![]()
chce to jen svik a pořád neco zkoušet. čekala jsem to mnohem horsí. a co te týče toho strojetak za mě má jednicku. ale tesko muzu posuzovat když jsem nikdy nedelala na nějakém jiném.
ale stačí to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam taky pujceny ten Ikeacky a jakozto uplna zacatecnice jsem nadsena, jednoducha obsluha je to dost intuitivni a podle navodu se da v pohode zacit. nemam s cim srovnavat teda ale uvazuju ze si ho koupim taky
- Citovat
- Upravit
jak se šije po roce ?
Milé švadlenky a majitele stroje z Ikea, co na stroj říkate po roce šití. Moc mně láká také, ale profi švadlenka mne od něj velice zrazuje. Jsem začátečník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolistka píše:
Milé švadlenky a majitele stroje z Ikea, co na stroj říkate po roce šití. Moc mně láká také, ale profi švadlenka mne od něj velice zrazuje. Jsem začátečník.
taky budu zrazovat. Tenhle typ strojů je určený na to, že se jednou za rok vytáhnou a ušije se na nich kraj závěsu. A nejsme si jistá, že zvládne svým výkonem vůbec tlustší látku prošít. Džíny teda ani omylem. To už je lepší a levnější si to nechat upravit v prodejně. NAvíc je problém se servisem. Jakmile se něco ulomí, je to na vyhození, vnitřek celý plastový a náhradní díly nejsou, nehledě na to, že žádný opravář to nepřijme na opravu. Doporučuju vzít nejlevnější verzi kvalitních celokovových šicích strojů např. Veronica, Janome, Brother… vydrží hodně. Já jsem třeba nedávno šila na LAdě z r. 65 a šije stále dobře, to samé veritaska z r. 72, ale nedá se to samozřejmě komfortem srovnat s moderními stroji. Zato vydrží hodně dlouho a každý opravář to opraví. To tesco ani Ikea v žádném případě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eri, neni hlinik jako hlinik. Hodne zaůlezi na pridanych dalsich kovech, staci male mnozstvi dalsiho a hned se ta slitina chova jinak. Ja sama mam Janome 415, ale kdybych na nej nemela, tak bych asi sla do nejakeho levnejsiho, ale mozna spis do Singeru