Šicí stroj Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
1.10.13 10:54

Myslim, ze argumenty urcite budou, ja proste osobne ale nemuzu na nej dopustit… Nesiji tluste latky, to je pravda, ale ten rok stroj jen skoro kazdy den a siji na nem latkove hracky.. Opravdu skoro denne a nemuzu nic rici… Jde o to, co od stroje chcete. Ja potrebuji vicemene jeden druh stehu a Ikea mi proste na toto staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraSanchezova
27.10.13 15:50

Šicí stroj IKEA

Tak ten šicí stroj se docela osvědčil. Měla jsem Toyotu a byla jsem nespokojená, tenhle z IKEA je fajn, uvidíme na tvrdší látky co udělá, ale doporučuju všem, kdo potřebují šikovnej malej jednoduchej šicí stroj na opravy a domácí úpravy. Šiju léta a mám i Veritasku, ale tenhle je lehkej a malej.

http://www.ikea.com/…ts/30211497/ :)

• Citovat
  • Upravit
1
13.2.14 20:13

Ahoj :) Ráda bych se tedy zeptala i já :) Vážně uvažuji, že se naučím šít…bohužel sama…mamka mě to z nějakého neznámého důvodu odmítá naučit, ačkoliv šít umí výborně…a tak jsem se právě chtěla zeptat, jestli je na tom možné šít i obyčejné základní oblečení :) jednoduché bavlněné šaty, sukně atd…když to tedy nebudou, jak tu již bylo řečeno, tlustší materiály :)

Právě si nejsem jistá, jestli ho zakoupit nebo ne…ale líbí se mi už jen z důvodu, že je malý a bude se dobře schovávat :D

Děkuji za odpověď ^^

P. S. Pořádný šicí strj doma máme…jen, jak jsem řekla někdo mě s ním nechce naučit a nejsem zrovna technik, abych si nebála, že na něm něco zruším, proto ho raději obcházím oblouem a hledám náhradu pro začátečníka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
13.2.14 21:25

@Konata Já nevím, jaký je, ale obecně tady s těma diskont věcma jsou spíš problémy a právě člověk, co to moc neumí, by si měl koupit kvalitní šicí stroj, protože bude mít i tak co dělat, aby ho seřídil… nicméně přímo z Ikeou nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.3.14 20:12

Já jej mám doma a je skvělej na domácí šitíčko parádička, jednoduchý na ovládání a vůbec :palec: :potlesk:. Jediná potíž je, že mě to tak chytlo, že jej budu s těžkým srdcem prodávat, je ještě rok v záruce, tak kdyby jste měla některá zájem ;) písnite.
Pokud opravdu nechceš nic na každodenní šití od rána do večera, tak šikovný mazel na naučení a materiály prošije taky všechny… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.8.14 09:15

@Ew64 Dobré dopoledne, je stroj stále na prodej? Nějaký podobný na naučení sháním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
11.8.14 10:42

Zdravím,
zadejte poptávku do bazaru nebo vyhledejte, zda v něm již někdo šicí stroj nenabízí. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.10.14 02:00

No nevím jestli to někdo z vás bude číst, ale mám ho dýl ale šiju na něm druhý den a u druhé malé věci se mi po… Nevíte někdo proč když mám všechno dobře nastavené a podle návodu, tak nedělá stehy? Prostě vůbec nešije jenom dělá díry a už jsem z toho úplně mimo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
10.10.14 08:12

@Moondah může to být nevhodnou jehlou, nevhodnou nití… těch důvodů může být víc. Co šiješ a čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.10.14 08:32

@Moondah a mas chycene nite? spravne natahnuté a clunek navinuty spravne? nit vytahnutou?

mi delal jen diry, kdyz mi dosla nit na civce spodni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.10.14 11:56

Ahooj holky, prosím o radu, u nás se zašívá poměrně často - povlečení, modráky pro muže, trička, kalhoty,… mamce stará veritaska odešla (motor vůbec netáhne) a tak zvažujeme nad tímto strojem z Ikei. Chtěla jsem se zeptat, zda-li máte vyzkoušeno více druhů látek, aby je prošil. Hlavně asi ty modráky, rifle nám stará veritaska neprošila, takže předpokládám, že tento také ne. Děkuji. A vaše zkušenost s tímto strojem po delší době používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.10.14 10:26

@aanka0 nekupujte ho… mě už sice šije, ale vynechává, jr to na hovso, zkusila jsem už všechno… každou chvíli musím vytahovat smyčku ze spodní cívky a cocká se to a vynechává… a to byl na opravě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
21.10.14 10:36

Ahoj pro vsechny, ja ho mela vic nez rok. Sila jsem na nem opravdu dost, nakonec u domecku pro panenky kde jsem presivala vic latek dohromady a jeste vatelin, nevydrzel a zacal trhat nit, podarilo se mi ho vycistit tak zacal sekat nit pouze u siti zpatky. Nasla jsem od nej uctenku, ze ho zkusim reklamovat a pocitala s tim, ze ho ikea opravi. Donesla jsem ho na prepazku a pani se ani nekoukla jestli tam je vsechno ani nechtela vedet, co je za problem a vratila mi celou castku. Byla jsem nadsena. Je to opravdu jen na mensi siti, zaclon a drobnosti, u tech rifli bych uz mela strach jsou hodne pevne…Ale zase ta bezproblemova reklamace…ted nemam zadny a jsem nalomena si ho koupit znovu, protoze v dnesni spotrebni dobe ani nejaky drazsi nebude lepsi…

• Citovat
  • Upravit
109
31.10.14 13:04
@Moondah píše:
@aanka0 nekupujte ho… mě už sice šije, ale vynechává, jr to na hovso, zkusila jsem už všechno… každou chvíli musím vytahovat smyčku ze spodní cívky a cocká se to a vynechává… a to byl na opravě…

Děkuju moc! Zkusím se podívat po jiném :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
31.10.14 15:41

@aanka0 neni zac snad jsem pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie