Brunch v Alcronu - co na sebe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
10.10.17 10:52
@Tichošlápek píše:
@freeport male černé :) tím nic nepokazis

Právě, že nechci ani"málo" ani „moc“,což by u tvého tipu odpovídalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
10.10.17 10:59

@freeport Večeře je nejslavnostnější jídlo, takže bych se přimluvil za černo - černou, črno - zlatou, nebo černou doplněnou perlami. Kabelku sladit s líčením, které může být buď jemné, nebo večerní. Rozhodně bych nedoporučil výrazně červenou rtěnku, jelikož by v této hodině nemusela být brána jako vyzývavá, ale jako sprostá.

Důležité je též nestřílet jim po restauraci ústřice (svině klouzavý) a nepozvracet jim ubrus či sofa. Pokud by se udělalo nevolno, přípustné jsou toalety. Doporučuji pánské a kabinku, tam najdeš největší pochopení.

Hezkou zábavu, takové akce bývají fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
10.10.17 11:02
@Premek_Orac píše:
@freeport Večeře je nejslavnostnější jídlo, takže bych se přimluvil za černo - černou, črno - zlatou, nebo černou doplněnou perlami. Kabelku sladit s líčením, které může být buď jemné, nebo večerní. Rozhodně bych nedoporučil výrazně červenou rtěnku, jelikož by v této hodině nemusela být brána jako vyzývavá, ale jako sprostá.

Důležité je též nestřílet jim po restauraci ústřice (svině klouzavý) a nepozvracet jim ubrus či sofa. Pokud by se udělalo nevolno, přípustné jsou toalety. Doporučuji pánské a kabinku, tam najdeš největší pochopení.

Hezkou zábavu, takové akce bývají fajn!
:potlesk: díky, snad to proběhne v rámci možností.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
10.10.17 11:11

@freeport Určitě. Jak říkávala má bývalá kolegyně - žena musí dobře vědět, kdy být za dámu a kdy za couru. A hlavně to nesmí poplést.

V dobrém ti to závidím. Já teba miluju i když jde někam partnerka sama a hezky se oblékne, nalíčí a já jsem vždycky hrozně pyšnej, jak jí to sluší… Taže mám úplně chuť něco takového doma zpunktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
10.10.17 11:14
@Premek_Orac píše:
@freeport Určitě. Jak říkávala má bývalá kolegyně - žena musí dobře vědět, kdy být za dámu a kdy za couru. A hlavně to nesmí poplést.V dobrém ti to závidím. Já teba miluju i když jde někam partnerka sama a hezky se oblékne, nalíčí a já jsem vždycky hrozně pyšnej, jak jí to sluší… Taže mám úplně chuť něco takového doma zpunktovat.

no vidíš, tak šup, rezervace v Alcronu :-), já tedy jedu s pracovním teamem, ne že bych občas nezavítala do ¨lepší¨restaurace, ale tedy bych si ráda byla jistá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
10.10.17 12:12

@freeport Mám svá místa :-). Ale Alcron je jedno z nejlepších míst, to ano.
A jasňačka, však se také doma rád partnerky zeptám, jestli dobrý a pustí mě tak ven :-).
Tak ať se to vydaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.