Brunch v Alcronu - co na sebe?

2591
27.10.14 13:30

Alcron - co na sebe?

Hezký pondělek všem :) Poradíte, v jakém oblečení jít na Brunch do Alcronu? Dospělí i děti… Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.10.14 13:35

Ja by som podla obrazkov interieru asi brala male cierne :think: A deckam masle do vlasov a lakovky :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
27.10.14 13:35

Šaty - ne černé anebo halenka, přes to nějaká pěkná vesta a sukně… Těžko říct, nevím, co máš doma. Nic černého a nic přehnaně slavnostního pokud je to přes den. Trochu lepší casual, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
27.10.14 13:56

Jé, Alcron je sice lepší restaurace, ale pořád jen restaurace ;) Doma bych rozhodně nechala džíny a nějaké divoké potisky, jinak bych si na sebe vzala to, co je mi pohodlné. Malé černé apod. bych si do Alcronu vzala na slavnostní večeři, rozhodně ne na brunch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
27.10.14 14:05

Upřesňuji, že nejsem sukňový typ :lol: Takže mám zatím v plánu černé společenské kalhoty a nějaký,,lepší" vršek.
U chlapa nevím nevím, nemá žádné společenské kalhoty ani oblek, takže si asi bude běco muset koupit.
A klukům (5let a 2 roky), ti aby šli v riflích a slušné košili, to bude blbé?
Ptám se jak tatar, ale nikdy jsme tam nebyli, tak ať nejsme za řepy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.14 14:15

Jak píše Ladie - je to pořád „jen“ restaurace a jdete tam na oběd, ne na slavnostní párty nebo večírek. Myslím, že neuděláš velké faux pass, když půjdeš v černých kalhotách a nějaké lepší halence, manžela bych do obleku nenutila, spíš tmavé kalhoty a košili, děti jsou malé -tak hlavně pohodlí. A čisté boty, žádné okopané špičky, to je jasné :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
27.10.14 14:23

@Alex Adrian Upřímně, moc to neřeš. Je to fakt jen restaurace, navíc brunch s dětmi. V černých společenských kalhotách a „lepším“ topu podle mě budeš vypadat, že jsi tam omylem.
Ne že by to na fotce byl můj styl oblékání, ale pokud jde o míru formálnosti, zvolila bych něco takového.
A chlap - klidně džíny nebo jiné kalhoty, košile (polo triko) a svetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
27.10.14 14:26

Je to jen oběd a jen restaurace. Nejdete na žádnou párty, oslavu ani nic společenského, jen se najíst :lol:
Ty vezmi cokoliv pohodlného, ty kalkoty jak píšeš a hezčí vršek, je úplně v pohodě.
Chlap bude OK i v riflích a polotriku se svetrem, rozhodně bych ho necpala do obleku, když se v tom necítí :mavam:
Dětem pěkné kalhoty a trika a je to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
27.10.14 14:42

@poppaea Já jsem původně myslela, že by manžel šel v tom, v čem chodí do práce. Nosí lepší kalhoty (ne rifle) košile + svetry tento typ: http://www.hm.com/…roduct/46800?…
Kluci že by měli úzký jednoduchý rifle + košili a já tmavý úzký rifle a tenčí svetřík, ale kamarádky manžel bude mít společenské kalhoty a košili od obleku, ona šaty, takže jsem trochu v rozpacích, co obléct nám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
27.10.14 14:46

@Alex Adrian kamarádka to přehání, ani dlouho nebyla venku, tak si to chce užít! :mrgreen:
To cos poslala bohatě stačí, budete tam zapadat, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
27.10.14 14:48

@budla Ok, nebudu to tak hrotit :mrgreen: Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
27.10.14 17:25

@Alex Adrian to, co jsi napsala, je úplně v pořádku :palec: Užijte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.10.14 18:56

@Alex Adrian Když jsme tam byli naposledy tak já v pletených šatech a přítel ve slušných kalhotách, košili a svetru jsme tam byli pomalu za nejlépe oblečené. Neboj, rozptyl oblečení je tam dost velký. Někdo to hrotí, někdo ne. Pokud jdete na ten sobotní brunch s dětmi, tak bych to fakt moc nehrotila. To, co jsi psala, je OK.

• Citovat
  • Upravit
2997
10.10.17 10:34

Dovolím si obnovit diskusi, ovšem s dodatkem - večeře. Co na sebe, ženy, aby zapadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.10.17 10:39

@freeport male černé :) tím nic nepokazis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.