Alergická reakce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.7.10 22:34

Alergická reakce??

Ahojky,
asi budu mít blbej dotaz :oops:
Ale chci se zeptat,když dítě má na něco alergickou reakci,osype se nutnně po celém těle?? :think:
Malá se mi totiž osypala od hrudníku na bříško,ale jinde nic nemá.Zrovna jsem zkoušela nový prášek,a dál měla jahody a broskve,a te´d nevím z čeho to má.A ještě před pár dněma měla teploty,tak mě napadla pátá nebo šestá nemoc,ale to by měla asi všude ne??K dr.semi zrovna moc nechce,a má to už cca tři dny,a nemizí to tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
6.7.10 22:47

Přesně takhle se osypala moje dcera před 14 dny, ale já vůbec nevěděla z čeho. Neměla žádné jiné ovoce, ani změna prášku, kosmetiky. Nic. Taky mi bylo divné, že to nemá všude a radši jsem s ní šla k doktorce. Ta mi říkala, že to může být třeba jak se zpotí v kombinaci s něčím… A hned se mě ptala jestli neměla jahody nebo broskve, ale neměla nic. Dala nám kapky FENISTIL a za dva dny to bylo pryč. Jo a ještě než jsem s ní k tý doktorce šla, volala jsem jí den předtím a popisovala jak to vypadá a ona mi říkala, ať jí to natřu Fenistilem mastičkou… Tím se nedá nic zkazit ať je to prý cokoliv. Tak to zkus uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.7.10 22:47

Může to být šestá nemoc.u nás to taky takhle bylo 3 dny měl teplotu a pak se osypal jen na hrudníčku a bříšku a doktorka nám to potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
6.7.10 22:54

Šestá nemoc to může být. Přesně tak to měla dcerka. Teplotu jsem sráželi, měla ji teda vyšší jak 38 a na vyrážku Fenistil. Měla to skoro po celém tělíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
6.7.10 22:55

Ono by to mohlo být v podstatě ze všeho co jsi napsala,zajdi si k doktorovi,za to nic nedáš a budeš klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
25.3.15 17:09

Oplica strep-paleni kuze

Ahoj, dneska jsem poprve vyzkousela opilcu na hortni ret. Behem chvilicky me zacal palit.Ja blba ji hned nesetrela, ale nechala ji 5min. :zed: No ted me teda ten ret pali.Meli jste to nekdo taky tak? Prikladam si studeny obklad..Na jednom miste mam kuzi jakoby spalenou. Myslite, ze pomuze promazani indulonou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí