Alergická reakce na Stodal?

176
3.10.15 22:01

Alergická reakce na Stodal?

Ahoj holky, dcerka dnes měla alergickou reakci - úplné napuchlé mapy na ramenou a sem tam něco jako napuchlý štípanec u brady, na líčku, na nohách. Přemýšlela jsem, co snědla nebo nosila nového, ale jediné, na co jsem přišla, byl nový sirup na kašel Stodal. Začala jsem jí ho dávat nedávno, protože mi v lékárně potvrdili, že funguje. Na večer pak fenistil nebo dithiaden. Jenže už ji to v noci nedráždí, tak jsem obojí večer už 2× vynechala. A dneska jsem málem myslela, že pojedem na pohotovost. Na štěstí dithiaden a fenistil gel zabraly. Vím, že je stodal homeopatikum a v příbalovém letáku o takové reakci není ani zmínka. Ale je opravdu mě nic jiného nenapadá. Tak mě jenom zajímá, jestli jste se s tím některá setkala. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
3.10.15 22:08

To je celkem zajímavé, homeopatika by neměla způsobovat alergické reakce, ale možné to je, třeba jí nějaká ta bylina či rostlinka nesedí :think: já mám taky zvláštní alergie, takže nic není nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
3.10.15 23:42

Jestli nemá alergickou reakci na trošku cukru na lžičce, tak Stodal to nebude :-) Stodal je placebo (proto ani v letáku žádné účinky napsané nejsou). Alergickou reakci mohl vyvolat jedině psychologicky - jako placebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.10.15 00:16

Já jsem po Stodalu měla urputné záchvaty kašle. Takové, že jsem se až dávila a skončila na rehabilitaci kvůli zablokování žeber při jednom ze záchvatů.

Záchvaty zázračně přestaly, jakmile jsem Stodal vysadila a vzala si xyzal - na alergii. Bylo to určitě ze Stodalu, protože jsem ho za půl roku zkusila při jiném kašli a záchvaty jsem měla zas.

Takže mít alergii na Stodal je podle mě určitě možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.10.15 05:38

Pokud je Stodal fytofarmakum, tak alergická reakce je podle mého názoru více než možná, tj. může mít alergii na některou rostlinnou složku v přípravku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí