Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mám dotaz, byla jsem ubytovna, u znamych, kde vpokoji strašně smrdela moč, hrozně mám uplne vystipany nos, bolí mě i vkrku trochu rýma kýchání, nevím právě jestli jsem nachlazena, nebo jeto ztoho, do toho se mi tam udělala na obličeji a krku suché ošpičky, jako Krupička. Myslíte zebyto mohla být nějak alergie třeba na moč nebo nevím. Nějak extra to nesvedí jen trochu vzala jsem zodac. Já jsem hrozný plasan, objednaná k psychologovi již. Okamžitě mě napadají ty nejhorší scénáře, jako anafylaktický šok nevím proč vždy se bojím toho když nějaké svědění nebo tak, Do toho mě šíleně začaly palet v zádech hrudní páteří mezi lopatka ma ale fakt hodně pálení kdyz ležím jeto lepší, nevím jestli to nemůže mít souvislost třeba stou alergii. Ale chodím teď o berlich tak možná že jeto i stoho. Ze jeto namozene. Prosím spíš za uklidnění než za negativní komentáře, k psychologovi jsem obednana
Jako alergickou reakci na zápach moči? To fakt ne ![]()
Může ti jen vadit třeba jejich prací prášek
Asi jo na aviváž nebo tak měla jsem tam vyprane oblečení a teď jak sem ho obléká tak zas pálení v nosu vyrážka atd, začíná to dost svědčit mám to i na obličeji, proto hned panikarim z anafilaktickeho šoku že kdy pořád jsem ve styku stim alergenem.
Všechno to vyperu ale tě vyrazky se asi hned tak nezbaví beru i zodac ale zatím nezabira