Poznáte, co je to za vyrážku?

32
27.8.23 16:44

Prosím co je to za vyrážku?

Prosím potřebuji pomoct jsou tohle neštovice? Podle doktora by to mohli být, ale máme počkat na konec víkendu a uvidí se. První tři fotky z pátku a poslední z dneška. Nemá teploty, nic mu není je stejný jak normálně. Ani před pupinkama žádný náznak. Byl u moře tak nemůže to mít z toho? Parkrát se podrbal a nic víc. Jenom ještě podotknu, ze pupinky má jenom ruce a nohy jeden na tváři a na krku tři. Nikdy jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21964
27.8.23 16:51

Mě to přijde spíš jako molusky :think: neštovice by asi už naběhly do větší síly. Ale může to klidně být i jejich slabší průběh. Uvidíš, co vám řekne zítra doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.8.23 16:58
@nozu píše:
Mě to přijde spíš jako molusky :think: neštovice by asi už naběhly do větší síly. Ale může to klidně být i jejich slabší průběh. Uvidíš, co vám řekne zítra doktor.

Zkoušeli jsme i použit vodu jestli se to rozloze a nic. Nemá žádný problém nic 🤷🏻‍♀️ byl u moře s tchýni a tchanem a nevím jestli si nemohl něco odnést od tama. Nic mu prý nebylo, žádné pupinky, zadna Krupička nic. Hned naskočilo tohle. Ani mi nepřijde, ze by měl nějaké pupinky plné hnisu. Tak fakt nevím. Děti v okolí nic se kterýma chodíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
27.8.23 16:58

Molusky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.8.23 17:02
@kavenka píše:
Molusky? [/citace
Je pravda, ze teď jsme jezdili hodně na bazén. I na jaře. Ale vždycky jsem děti okoupala a všechno vyprala😪
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
27.8.23 21:32

@S2020 vypada to na ty molusky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.23 09:24

Tak podle našeho doktora to neštovice nejsou. Poslal nás na kožní tam taky, že to na neštovice nevypadá, ale dneska se mi dcera pozvracela. Takže čekám jestli bude mít nějaký pupinky ona a je to jasný. 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21964
29.8.23 18:38
@S2020 píše:
Tak podle našeho doktora to neštovice nejsou. Poslal nás na kožní tam taky, že to na neštovice nevypadá, ale dneska se mi dcera pozvracela. Takže čekám jestli bude mít nějaký pupinky ona a je to jasný. 🤦🏻‍♀️

Jako jestli dceři vyskáčou pupínky, že to jsou neštovice? Kvůli tomu, že zvracela? 8o Mě ani jedno z dětí u neštovic nezvracelo…
A co to teda doktoři řekli, že by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.8.23 18:59

@nozu jenom vyrážka nic víc 🤷🏻‍♀️ máme mastičku protizánětlivou. Co jsem četla tak teploty, příznaky chřipky i zvracení může být příznak. Fakt nevím 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
29.8.23 19:01
@S2020 píše:
@nozu jenom vyrážka nic víc 🤷🏻‍♀️ máme mastičku protizánětlivou. Co jsem četla tak teploty, příznaky chřipky i zvracení může být příznak. Fakt nevím 🤷🏻‍♀️

dcera měla při neštovicích 6 neštoviček na hlavě a krku, nic jiného jí nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek