Algifenové kapky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
22.8.11 22:58

Mně včera dr na urologii na bolest močáku napsala 30 kapek max. 2× denně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.8.11 23:05

Algifen je super ja ho dostala taky na mocak a pak mi ho dali na koliku :-)))) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.12 08:54

Mám dotaz, můžou se tyto kapky užívat při kojení? Chytla mě hrozná migréna a nevím už co dělat a bojím se něco si vzít :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.4.12 09:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.4.12 09:25

@aanicka1 - já ho brala i při kojení (teda jako ne pořád :)), ale hned po porodu na bolest hráze (u obou dětí) a pak i na zánět… j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.12 12:19

No, holky díky. Ale teď babo raď! podle odkazu od Careynky by se neměli a podle Petruny26 zase jo. Ale snad když to bude jednorázová akce, tak to nebude vadit ne? Volala jsem i do porodnice a tam mi je právě doporučili. Nebo prý Paralen. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.4.12 12:41
@aanicka1 píše:
No, holky díky. Ale teď babo raď! podle odkazu od Careynky by se neměli a podle Petruny26 zase jo. Ale snad když to bude jednorázová akce, tak to nebude vadit ne? Volala jsem i do porodnice a tam mi je právě doporučili. Nebo prý Paralen. Tak uvidím.

paralen muzes. Nebo v lekarne prodavaji takovou masticku na migrenu, maze se na spanky, mama ji pouziva taky, kdyz nema algifen nebo aby do sebe necpala chemii. A to je nechtela, ze pry na migrenu nemuze, ze bude zvracet a svete div se, pomohlo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.4.12 11:05

Díky, na mastičku se zeptám. Jinak zatím pomohl ten Paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí