Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
Bývalí přítel bere výplatu 24000kc. Drze jsem si řekla o 3000kc měsíčně na skoro 3letou holčičku. Na nic jiného nepřispívá a nic navíc nekoupí holku si podstatě vůbec nevezme. Naopak mu to přijde hodně. Podotýkám soudně to zatím nemáme. Jak to máte vy?
Dala bych ho k soudu a chtěla ještě víc, když si neváží takové směšné částky, když se jinak nestará.
Ono taky záleží jestli má nebo nemá další vyživovací povinnost
jinak se dají najít kalkulačky který ti řeknou kolik by cca měly být alimenty
@Anonymní píše:
@Tazvesnice odpovídat na všechny nemusíte.
A Ty nemusis zakladat dve diskuze na stejne tema
ja totiz myslela, ze je to dalsi diskuze na alimenty, tak jsem chtela poradit, sle pak zjistim, ze je to ta sama, uplne zbytecne zalozena ![]()
A vy spolu žijete nebo ne nějak jsem nepobrala píšeš to jako kdyby ano
@Anonymní píše:
@ka2ka píšu bývalí přítel. Nežijeme rok a půl. Do teď platí 2000kc
no to je dost málo a vzhledem k tomu, že jemu to přijde dost a nepřispívá ani si malou nebere, šla bych k soudu…
@Anonymní píše:
@ka2ka píšu bývalí přítel. Nežijeme rok a půl. Do teď platí 2000kc
aha promin přehlídla jsem
@Anonymní píše:
Bývalí přítel bere výplatu 24000kc. Drze jsem si řekla o 3000kc měsíčně na skoro 3letou holčičku. Na nic jiného nepřispívá a nic navíc nekoupí holku si podstatě vůbec nevezme. Naopak mu to přijde hodně. Podotýkám soudně to zatím nemáme. Jak to máte vy?
Běž k soudu a doufej. Já jako student VŠ dostávám stejnou částku, jakou zmiňuješ, s vyjádřením soudkyně, že prý to stačí. ![]()
@Anonymní píše:
dejte si to soudně, 3000 z jeho platu je skoro adekvátní, no měl by platit cca 3600,–-
Mě dává exmanžel na děti dohromady 3500,– (14 let a 3 roky)U
Je jako OSVČ, takže vlastně nic nemá ![]()
Ale souhlasila jsem s tím, jen abych už měla pokoj